kjente møbeldesignere over hele verden topp 10

Ti utvalgte interiør- og møbeldesignere

De er alle moderne og har jobbet med noen av de største stjernene. De er ansatt av folk som har råd til en ferie på 6 -stjerners hotell i De forente arabiske emirater.

De 10 møbeldesignerne i denne artikkelen er i Architectural Digests topp 100 beste arkitekter og interiørdesignere.

Kjente designere fra hele verden

Møbeldesigner Thad Hayes interiørdesign ideer spisestue

Charles Alt

Charles Allem bor og jobber i Johannesburg, Sør -Afrika. Han studerte interiørdesign i USA. Han har for tiden kontorer i New York, Los Angeles og Miami. Han råder alle som arbeider med møbeldesign til å utdype sin kunnskap om de forskjellige kunsttidene så mye som mulig.

Hans stil er preget av den praktfulle og rett og slett overdådige tilnærmingen. Videre viser verkene til Charles Allem fantastiske kombinasjoner.

Charles Allem mener det er en økende interesse for interiørdesign.

Innen sine interiørdesignprosjekter designer Charles Allem ofte elementene selv. Han designer bord, tepper, lys og lenestoler.

Alle oppdaget egentlig ingenting nytt. Han beriker de kjente tingene med nye aspekter. Han mener at den moderne stilen er et nytt syn på gamle trender. De stort sett modernistiske løsningene er intet unntak, mener han.

Charles Allem og hans umiskjennelige stil

møbeldesigner interiørdesign Charles Allem foto

Penny Drue Baird

Penny Drue Baird er en amerikansk designer. Hun tilbringer tiden halvt i New York, halvparten i Paris.

Hun deler også Charles Allems mening om den nye tolkningen av gamle stiler. Dramatiske nye funn er der nesten aldri. Vi har å gjøre med gjentakelser. I følge Penny Drue Baird faller designere stort sett tilbake til den franske art deco -stilen på 1940 -tallet og internasjonal modernisme på 1970 -tallet.

Penny Drue Baird

Møbeldesigner Penny Drue Baird portrett

Ifølge kunstneren tar moderne design gamle former til et nytt, høyere nivå. De ser alltid enklere og renere ut. Moderne møbler har mindre og mindre vektede linjer.

Klassiske elementer i moderne interiørdesign

møbeldesigner Penny Drue Baird interiørdesigneksempler

Penny Drue Baird jobber med forskjellige malere. Det gir leilighetene til kundene en ekstremt sofistikert karakter. Ideene hun tar opp er ofte unike. Et eksempel er glasshyllene som en vinbod åpner seg under.

Hun demonstrerer gjentatte ganger sin dype entusiasme for den klassiske franske stilen innen interiørdesign. Inspirert av dette dekker hun veggene i noen leiligheter helt med skinn.

John Barman

John Barman er uten tvil den beste til å kombinere antikke møbler og moderne interiørdesign. Han gir fargene den ledende rollen innen interiørdesign. Han illustrerer deres betydning ved å sammenligne 80- og 90 -tallet på 1900 -tallet. Det første tiåret er fargerikt, og det andre – vanlig beige.

Antikke møbler som elegante aksenter 

John Barman møbeldesigner over hele verden eksempler

John Barman jobber med et team på seks. En av de ansatte der er George Stephanopoulos. Hans prosjekter inkluderer design av flere yachter. Han bruker en rekke materialer. John Barman prøver å velge dem i henhold til klimaet.

Normandie er hans viktigste inspirasjon. Elegansen og den eksklusive karakteren til denne provinsen gjenspeiles i mange av hans interiørdesignkonsepter.

Elegante fargetoner i rødt

møbeldesigner John Barman kreative interiørdesign ideer

Enkelt og romslig

Møbler designer John Barman kreativ stue innredning interiørdesign

Moderne soverom med mye naturlig lys

Møbler designer John Barman soverom ideer interiørdesign

Peter Roy Baumann 

Peter Roy Baumann understreker underholdningselementet i interiøret. Hus og leiligheter skal være morsomme og ikke bare for å bo.

Peter Roy Baumann har sitt eget galleri der han viser meksikansk folkekunst. Han tilbrakte en årrekke i dette landet, nærmere bestemt i Puerto Vallarta.

Interiørdesign av Peter Roy Baumann 

peter roy bowman interiørdesign ideer stue med peis

Han er interiørarkitekt, møbeldesigner og restauratør på samme tid.

Peter Roy Baumann legger særlig vekt på eiernes interesser. Spesielt samlinger, f.eks. Laget av antikke gjenstander eller reisesuvenirer, blir i stor grad tatt i betraktning i prosjektene hans.

Ellie Cullman

Hun elsker å bringe huseierne som fabler om noen himmelske interiørkonsepter tilbake til jorden. Hun sjekker hver idé når det gjelder funksjonalitet og forholdene i leiligheten. Videre vil hun gjerne ha klare rammer for budsjettet.

Designer Ellie Cullman

Ellie Cullman interiør- og møbeldesigner interiørdesigneksempler

Elegante spisestuemøbler i tre

Ellie Cullman møbler designer interiørdesign eksempler

Før hun er klar over disse aspektene, kommer hun ikke på jobb.

Hun råder interiør- og møbeldesignere til å hente inspirasjon fra andre kulturer. Hun mener også at vi bør stole på vår egen smak fremfor andres ideer.

Stue i kolonistil

Ellie Cullman interiørdesigner stuedesign profesjonelle tips

Studer med en spesiell sjarm

Ellie Cullman møbler designer interiørdesign eksempler

Mariette Himes Gomez

Designeren selv definerer stilen hennes som minimalistisk. Ikke alt vi likte spesielt, må gå inn i huset vårt. Slik tenker hun. Enda mer hvis det er det eneste vi har.

Designerløsninger av Mariette Himes Gome

Møbeldesigner Mariette Himes Gomez kvinner over hele verden

Teamet ditt består av totalt 20 personer. Du befinner deg på Manhattan, New York. For åtte år siden åpnet hun sin egen butikk kalt “The Shop”.

Der selger hun husmøbler fra sin egen serie.

Designerløsningene fra Mariette Himes Gomez tar godt hensyn til kundenes ønsker. Hun prøver ikke å snakke dem ut av noe, hun tilpasser seg bare. Derfor tar de nåværende tendensene baksetet med henne. Hun lar seg under ingen omstendigheter være slaver av dem.

Stue design i henhold til kundens krav

Mariette Himes Gomez møbeldesigner dekorerer stuen med elegant og moderne stil

I deres øyne er huset et tilfluktssted. Det er her vi gjemmer oss for ytre påvirkninger. Leiligheten er et sted for oss, for familien vår, for venner. Hjemme må vi ha plass og tid til minnene våre.

Mariette Himes Gomez streber etter den ideelle balansen mellom estetikk og visuelle møbler. Hun er en av de interiør- og møbeldesignerne som utvikler personlige ideer, ser etter et forhold i innredningen av de forskjellige rommene og legger stor vekt på utvalget av møbler av høy kvalitet.

Thad Hayes

Denne interiør- og møbeldesigneren, som Mariette Himes Gomez, elsker minimalistisk design. Firmaet hans er i New York. Teamet hans har åtte medlemmer. Thad Hayes er kjent for sin upåklagelige smak. Han er spesielt god til å velge farger og stoffer.

Thad Hayes på jobb

møbeldesigner Thad Hayes interiørarkitekt

Funksjonalitet er nøkkelen i konseptene hans. Først og fremst, ifølge Thad Hayes, bør folk føle seg komfortable i hjemmene sine.

Etter hans mening er et interiørkonsept bare vellykket hvis det er kjemi mellom beboere og designere.

Stephen Knollenberg

Denne interiør- og møbeldesigneren er fra Michigan. Han er kjent for sine vellykkede sammensmeltninger av gamle stiler og modernistisk visjon.

Han får ofte tilgang til visualiseringer på PC -en for å lette kommunikasjonen med kundene sine. I følge Stephen Knollenberg bør designere “føle” materialene de har å gjøre med.

Stephen Knollenberg blander dyktig forskjellige stiler

Stephen Knollenberg møbeldesigner interiørarkitekt

Klassiske og rustikke aksenter

Stephen Knollenberg møbler designer interiørdesign eksempler

Martin Lawrence Bullard

Martin besøker alltid sine kunder i hjemmene sine før han begynte å jobbe med dem på et bestemt prosjekt. Han ønsker å bli kjent med livsstilen deres og smake på nært hold. Sir Elton John, Cher og Christina Aguilera er noen av hans fremtredende klienter.

Martin Lawrence Bullard

Martin Lawrence Bullard møbeldesigner interiørdesign

Han følger alltid prinsippet om å være helt ærlig overfor kundene sine. Dette er den eneste måten å oppnå varige, tilfredsstillende resultater, sier han.

Sir Elton John, Cher og Christina Aguilera er noen av Bullards kunder

Martin Lawrence Bullard møbeldesigner eksempler

Martin råder kundene sine til å kutte ut alt de har funnet i blader og synes det er vakkert. Selv et bilde av et vakkert håndtak kan være fortellende og inspirerende.

Delikate fargeaksenter i rosa

Martin Lawrence Bullard møbler designer arbeider stue eksempel

Susan Tucker

I 1986 grunnla hun sitt eget selskap. Hun kaller seg “Tucker & Merker ”. Det skjedde etter døden til hennes mentor – Michael Taylor.

Susan finner inspirasjon i unike ting. Hun kunne også finne inspirasjon til en fantastisk ny farge fra de visne rosene.

Hun er interiør- og møbeldesigner. Susan restaurerer møbler. Hun brukte da mange av de antikke gjenstandene i kundenes interiør.

Designer Susan Tucker

Møbler designer Susan Tucker interiørdesign ideer

Restaurerte møbler som et blikkfang i stua

Suzanne Tucker møbler designer stue interiørdesign ideer