bærekraftig bygningsarkitektur fotballbane kenya umfriendly

Bærekraftig bygning og grønn arkitektur

PITCHAfrika har nettopp fullført byggingen av et stadion som kan samle regnvann. Mer enn 1,5 millioner liter ferskvann kan lagres på denne måten.

Tittelen på stadion heter PITCHKenya. Det er unikt, samler mye vann og ble bygget under supergunstige forhold.

Moderne fotballbane i Kenya samler regnvann

bærekraftig bygningsarkitektur fotballbane kenya arkitektur og designideer

Kenya er nå kjent for sin bærekraftige konstruksjon og miljøvennlige bygninger. I 2013 ble den såkalte PITCHAfrika Waterbank School bygget. Dette har blitt anerkjent som “Greenest School on earth”. En annen har blitt åpnet i byen Laikipia. Millioner liter liter vann kan spares gjennom dette prosjektet. Bevaring av tverrpaneler på campus sikrer at alle deler av feltet blir levert med det.

Det er også vannbank soverom for jenter her. Dette tømmer ikke fordelene. Det er også vannbankens kantiner og lykter på stedet. Det er interessant å kombinere det presserende spørsmålet om vanning med sosiale spørsmål som ernæring, likestilling og helse.

Bærekraftig konstruksjon og miljøvennlige bygninger

bærekraftig bygningsarkitektur fotballbane kenya som samler regnvann

Ytterligere strukturer inkluderer guttes soverom som samler regnvann og overnatting for personalet. PITHCAfrika -grunnlegger Jane Harrison snakker gjerne om dette prosjektet. Hun sier at integrering av vanning, lagring og filtrering av vannet passer godt til studentenes behov.

PITCHAfrica Waterbank School

bærekraftig bygningsarkitektur uvennlig fotballbane Kenya

Ansatte fra Zeitz Foundation bidro også til gjennomføringen av prosjektet. Økonomisk støtte kom også fra fotballstjernen Samuel Eto. Han brukte penger fra sin private stiftelse til dette formålet. Prosjektet ble også støttet av ameron O’Reilly -familien, Guernsey Overseas Aid og Ol Pejeta Conservancy.

Grønn arkitektur

bærekraftig bygningsarkitektur vennlig fotballbane kenya grønn arkitektur

Fotball ble ikke valgt ved en tilfeldighet. Fordelen for denne sporten er veldig uttalt her, og den har også vunnet sympati for samfunnet.

Med en lidenskap for sport

bærekraftig bygging grønn arkitektur fotballbane kenya

Hvis du setter fotball i spill, kommer mange forskjellige mennesker til sporten av lidenskap. Du klarer deretter å overvinne alle forskjeller raskere og mer effektivt.

Bærekraftig arkitektur og design i Afrika

pitch africa bærekraftig bygging vannbank skole