Kul flytende papp by modell

Den flytende strukturen, som du kan se på bildet ovenfor, ble designet av den Stockholm-baserte designeren Nina Lindgren

Det ser ut som en flytende pappskulptur som prøver å kunstig gjengi den futuristiske urbane utopien i den stilige storbyen i 1927.

En serie pappelementer er festet til hverandre.

Så man har skapt en utsikt som minner sterkt om en ås med sin struktur og landskap. Lys har til og med blitt integrert. Dette gjorde inntrykket mer realistisk og romslig.

Kul bymodell laget av papp

Kul byutstilling i papp

Kunstinstallasjonen kalles “flytende by”. Du kan se disse i mange forskjellige versjoner. Den ene har en rekke geometriske konfigurasjoner. De ser ut som bybilder, arkitektur og miniatyrer. De enkelte elementene er redusert til tettpakket form.

Ved å gruppere dem vil man hele tiden tiltrekke seg besøkendes oppmerksomhet

Kul bymodell flytende pappfantasi

Installasjonen kan se massiv ut for noen mennesker. Vår første reaksjon var at det beste du kan gjøre er å vise det i et galleri. Men samtidig må du vite at denne konstruksjonen er veldig lett.

Du kan sette den på forskjellige steder der den passer til proporsjonene og stilen i rommet

Kul bymodell artist kartong designer

Du kan også plassere arbeidet på gulvet. De belyste variantene kan selvfølgelig også bidra til et veldig lyst og lykkelig humør.

På bildene her kan du oppleve arbeidet mot en nøytral bakgrunn

Kartongboks i pappmodell

 I den viste størrelsen representerer den ikke bare et sentralt stykke, men dominerer også praktisk talt rommet

Kul bymodell laget av pappstoffer

Videre ser det ut til at kunstneren har oppfattet byen sammen med hele arkitekturen som en liten, selvstendig verden. Hva mener vi? Hvis du ser på verket, blir du ikke minnet om en planet omgitt av dens satellitter?

Kunstverket kan for øyeblikket sees live i Art Rebels Art Gallery

Kul pappmodell flytende design