Din energileverandør og spesialrådgiver for Rheinland-Pfalz 

Selv om de nye kravene til energispareforordningen (EnEV) trådte i kraft i mai 2014, er mange byggherrer og huseiere fortsatt ikke klar over sine forpliktelser med hensyn til et energisertifikat.

I utgangspunktet har et energipass oppgaven med å gi presise verdier om energiforbruket til beboerne i et boligbygg. Byggets energiske kvalitet kontrolleres og bestemmes, noe som bidrar til en rask klassifisering av energiforbruket og kostnadene. I tillegg er boligbygninger tilordnet energieffektivitetsklasser (fra A + til H), noe som gir noen fordeler for huseiere.

Energileverandør-energisertifikat-plikt-energieffektivitet-energibehov

Energileverandørs energisertifikat

Er du i ferd med å oppfylle kravet om energisertifikat, og leter du for tiden etter en energileverandør i Rheinland-Pfalz eller i Bodensjøen? Da kan følgende informasjon være nyttig for deg, uavhengig av om du er huseier, utleier eller leietaker.

Først og fremst bør det nevnes at det vanligvis er to typer energisertifikater (forbruksorientert og etterspørselsorientert) som du kan velge mellom, avhengig av lovkravene. ID -ene kan belastes, og eventuelle brudd på dem kan pålegges bøter.

Energileverandørs energisertifikat krevde energieffektivitet

Energileverandør energisertifikat forpliktelse energieffektivitet eksempel

Energileverandør-energisertifikat-obligatorisk-energieffektivitetskategorier

Men hvordan kan du være sikker på hvilken ID som er beregnet for hvilken eiendom?

For eksempel, hvis bygningen ble bygget innen 1977 og ikke har mer enn 4 boenheter, kreves et behovsrettet energisertifikat. Eierne av bygningene som ble bygget senere enn 1977 har valget mellom forbruk og etterspørselsorienterte ID-kort, noe som igjen ikke gjelder for nye bygninger.

Det forbruksorienterte energipasset gir verdiene til energiforbruket til bygningsbrukerne fra de siste 3 årene og er avhengig av forbrukerens individuelle oppførsel.

Du finner enkelt søknadsskjemaet for dette på nettstedet til din energileverandør på Energisertifikat online nedlasting. Du kan også bestille time hos en spesialist på stedet.

Med det etterspørselsorienterte energisertifikatet blir egenskapene til en bygning og dens beliggenhet tatt i betraktning. Ekspertrådgivere inspiserer boligbygningen og gir hans Primær energibehov  fikset.

Du finner mer om emnet på nettstedet Thuega.de

Energileverandør energisertifikat energieffektivitet