moderne arkitektur attraktivt lys

Moderne arkitektur og attraktiv moderne belysning

de moderne arkitektur, og mer presist kan de fantastiske arkitektoniske verkene miste sjarmen når de kommer inn i mørket. Alt blir en formløs silhuett hvis spesielle karakter ikke kan gjenkjennes ordentlig. Selvfølgelig vil vi ikke det, det er sant?

Farget belysning

Arkitektoniske arbeider lyser attraktivt i farger

Med prestasjonene med moderne belysning og den økende forståelsen av kulturminner, har mange nye løsninger for belysning av historiske bygninger blitt oppfunnet. Nyt med oss ​​noen av de beste nattbildene av kunst- og arkitekturobjekter og lær interessante ting av dem.

Se den vakre skyggen?

moderne metoder for belysning av bygninger

Godt opplyst bygning

moderne arkitektur moderne belysningsmetoder

I tillegg til den rike gatebelysningen, må du være veldig oppmerksom på å belyse detaljene. Belysningen kan bygges inn slik at den ikke endrer strukturen i bygningen. Men du kan også hente inn lys, som med sin sjenerøse design krydder fasadene på bygningene enda mer. I dette tilfellet, av estetiske årsaker, bør de også passe godt til gatelampene. Denne løsningen er spesielt egnet når en bygning ligger på et torg eller i hjørnet mellom en eller flere gater.

Lys overalt

moderne arkitektur attraktiv arkitektonisk belysning

Belysningen av spesielt representative bygninger, for eksempel på enden av store promenader, er noe annerledes. Storslåtte lys flankerer ofte stien som fører til inngangen.

Disse starter vanligvis noen hundre meter foran bygningen. På selve fasaden er det andre lamper som får hele bygningen til å se ut som i en lys kjole

moderne arkitektur belysning gatebelysning

I Europa er romanske og gotiske bygninger som små kirker eller porter ofte kjent på grunn av deres mystiske karakter. Dette oppnås ofte ved å bruke lys i bakken.

Disse belyser basen spesielt sterkt og bygningen blir mer i mørket mot toppen

moderne arkitektur som bygger slottbelysning

Slik får du frem bygningen mens du beholder den typiske respekten for dens naturlige karisma

moderne arkitektur moderne belysning

Bevisst økonomisk bruk av energi og lys blir også mer og mer viktig på dette området. Dette er et must, spesielt for moderne bygninger. Forutsetningene for effektivitet i denne forbindelse er allerede skapt under selve bygget.

Det mest typiske eksemplet på dette er moderne høyhus, der den innvendige belysningen også bidrar til å lysne fasaden

bygge skyskraper med blått lys

Om natten ser bygningen gul ut * Archzine.net

moderne metoder for belysning av arkitektonisk bygning

Belysning i form av lamper

arkitektoniske bygninger belyser moderne metoder