chic moderne fjellhytter arkitektur futuristisk design

10 elegante moderne fjellhytter hvor du definitivt ville tilbringe ferien

Hytter har dukket opp igjen i moderne design og har nå rett til å fungere som hus. Arkitekter og designere skaper dem ikke bare funksjonelle, men også stilige og vakre. En hytte kan være et flott tilfluktssted, et velutstyrt hjemmekontor, et moderne studio eller et koselig gjestehus.

Kule moderne hytter:

Hytte i Berg Hill (det første bildet)

Hytta på Berg Hill ble designet av Fantastic Norway og ligger i fjellene, Al, Norge, i et område som bare er tilgjengelig på ski om vinteren. Bygningen har en takterrasse som er egnet for ski. Hytta skal stå ferdig på sensommeren.

Verdehaugen hytte

schike moderne fjellhytter arkitektur futuristisk struktur

En annen skapelse av Fatastic Norway er hytta Verdehaugen, som også ligger i Norge. Hyttens arkitektur tilsvarer omgivelsene og har en kompleks form og form.

Tømmerhytte

elegante moderne fjellhytter arkitektur futuristisk tre

Thomas Mayer Log Cabin er en prefabrikert musikkstudiohytte designet av Piet Hein Eek. Tømmerhytten har uttrekkbare vinduer designet for å lukke hytta helt.

Dalene hytte

elegante moderne fjellhytter arkitektur futuristisk minimalistisk

Dalene Hut av Tommie Wilhelmsen i Norge er laget av tre og har en interessant arkitektur.

Byhytte

elegante moderne fjellhytter arkitektur camping

Urban hytte designet av Fábio Galeazzo ligger i Brasil. Det var et forlatt hus som ble omgjort til en fargerik hytte av tre og granitt. Hytta har en flott beliggenhet og er omgitt av grøntområder.

Solnedgangshytte

elegante moderne fjellhytter arkitektur futuristiske trepoler

Taylor Smyth Architectens Sunset Cabin er et stilig tilfluktssted som ligger ved bredden av en innsjø i Canada. Glasskonstruksjonen er dekket av sedertre lameller der naturlig lys flommer inn og solnedganger og soloppganger kan sees. Interiøret er laget av bjørkfiner og har seng, bod og komfyr.

Vashon hytte

hytter fjellidé kyst sjøarkitektur trekonstruksjon

Vashon Hut av Vandeventer + Carlander Architecten ble bygget på et begrenset område, men ser veldig stilig ut. De glassede veggene gir hytta rikelig med naturlig lys, mens treveggen sikrer ditt privatliv.

Fjellhytte

elegante moderne fjellhytter arkitektur futuristisk vinterferie

Denne vakre hytta av John Maniscalco Architecture, laget av sedertre og glass, ser bare nydelig og fantastisk ut. Det er litt forhøyet takket være en plattform det står på. Hytta har to nivåer. Den første er kledd i tre, mens den andre er laget av glass, som åpner utsikten over det snødekte landskapet.

False Bay Hut

elegant moderne fjellhytter arkitektur futuristisk fasadeglass

False Bay Writer’s Cabin er et flott personlig gjemmested designet av Olson Kundig Architecten. Hyttens glassfeltstruktur åpner seg for omgivelsene. Uttrekkbare trepaneler omgir hytta når den ikke er i bruk.

Vermont Hut

moderne fjellhytter arkitektur futuristisk vindusfasade

Vermont Cabin After Resolution: 4 Architecture er en stilig prefabrikkerte leilighet uten strøm eller mobiltelefontjeneste for den ultimate familieferien. Hytta er formet som en L -inndeling av offentlige og private områder og har en terrasse og store vinduer for å slippe inn naturlig lys.