Hus med fantastiske takdesign av trebjelker i glass

Bemerkelsesverdige hjem med fantastiske takdesign

Mens de fleste hus har edru og hvite tak, ser et attraktivt designet tak annerledes og særegent ut. Sjekk ut vårt galleri med 10 flotte takpaneler.

1. Det praktfulle glasstaket er en del av det praktfulle huset som ble bygget på 1970 -tallet og tegnet av arkitekten Mickey Muennig.

Perfekt arkitektonisk løsning – du kan nyte nattehimmelen full av stjerner.

Takmaleri laget av David Faust

Hus med fantastiske takdesigner glassmalerier

2. Her har vi laget et takmaleri av David Faust spesielt for huset til designeren Marc Ecko. Den ligger i taket i øverste etasje, men kan også sees fra første etasje fordi det er et ventilasjonsvindu mellom.

Hus med fantastisk takdesign lyspære original

3. Takdesignet til Dmitry Kul er bare fantastisk! Han har festet en ikke -innkapslet glasspære i taket.

Hus med fantastisk takdesign bokhylle tre studio

4. En avrundet bokhylle i taket? Dette er den utrolige ideen laget av Travis Price Architects for studioet til Wade Davis. Mr. Davis har en av de mest ettertraktede jobbene i Amerika-Researcher-in-Residence ved National Geographic. Han kaller rommet sitt “Navajo kiva of knowledge”.

Avrundede hus med fantastiske takdesigner plantetre

5. Ficus carica (planten) skaper en fantastisk atmosfære med løvverk over bakken som fyller glasskuppelen. I følge kultur og tradisjon ble kuppelen bygget rundt treet.

Hus med fantastiske takdesign bokhylle trebjelker

6. En annen innredningsløsning for bokelskerne – et flott tak med trebjelker og en sirkulær bokhylle rundt i stua.

Hus med fantastiske takdesign siv stue hjørnesofa

7. Du har kanskje aldri sett et teppe som dette, foret og laget med siv. Ser det ikke overraskende og flott ut? Sivtaket er opprinnelig designet for å ligne undersiden av et tradisjonelt stråtak. Her er designet tenkt for å skape en eksotisk atmosfære. Ta en titt på resten av de komfortable og avslappende sommerhusideene.

Hus med fantastiske takdesigner futuristisk hvit fez

8. Originalt og moderne tak i Fez -huset designet av den talentfulle arkitekten Alvaro Leite Siza Vieira.

Hus med fantastiske takdesign steinhylle

9. Gammelt steintak og moderne møbler. Rommet ble nylig satt opp, men du føler fortsatt at du er i et eventyrlig steinhus inne.

Hus med fantastisk takdesign med minimalistiske takvinduer

10. New York Architects Mangfold har tegnet et hus i Mongolia, i Chine, som er en del av Ordos 100 -prosjektet. Belysningsdesignet spiller hovedrollen for det minimalistiske utseendet her. Taket er designet for å slippe naturlig lys inn i rommet.