liten leilighet designer orientalske detaljer sofaer stue skrivebord

Design av små leiligheter

Hva kan de små leilighetene gjøre best? De lager smykker og bokslignende leiligheter med sterke farger og nyskapende design. Lurer du på hva som egentlig menes med det? Du kan se det fra følgende innovative studioer.

La oss starte med en 219 kvadratmeter stor leilighet!

Det tilhører eieren og designeren Aboudi Hassoune. Her har vi å gjøre med kreative møbelkombinasjoner og skreddersydde design. Ett og samme rom kan enkelt gjøres om til en salong, spisestue eller soverom, avhengig av dine behov.

Et studio i Manhattan åpner for kreativitet

Small Apartment Designs skillevegg tre stue soverom

Sted: Chelsea -nabolaget, nær Manhattan

Størrelse: 58,5 kvadratmeter

Til tross for den åpne planløsningen føles dette rommet som en loftsleilighet. Det åpne området hadde mange fordeler, men du bør finne et sted for sengen som fremdeles føles privat.

En skreddersydd Murphy -seng og skyvedør oppnådde dette målet. Du har muligheten til å flytte alt bakover om nødvendig.

Kjærligheten til DIY lønner seg i en liten leilighet i Praha

liten leilighet designer orientalske detaljer kjøkken spisestue hvite møbler

Standort: Žižkov, Praha

Størrelse: 48,4 kvadratmeter

Jaroslav Kašpar planla en redesign av leiligheten sin, og det hele viste seg å være et stort byggeprosjekt. Han dekket igjen veggen, som opprinnelig var laget av murstein. Disse og gulvene, som også ble fornyet, klarte å beholde sin integritet etterpå.

De mørke hjørnene og sprekkene har blitt understreket. Både det nye og det gamle blant disse har gitt leiligheten sin egen karakter.

Industrielt moderne studio i Slovakia

Små leilighetsdesigner Åpne hyller Kjøkkenstang

plassering: Bratislava, Slovakia

Størrelse:  46,4 kvadratmeter

Etter å ha kjøpt denne lille leiligheten, hadde eieren lite mer enn det buede betongtaket og det åpne rommet. Han hadde bare en ting i tankene – sin egen komfort. Han gjorde sitt beste for å få sin egen fordel nøyaktig.

Hyllene fra gulv til tak bidro til å skille badet fra kjøkkenet. Spisestuen og stuen forble åpne for hverandre.

Elegant og effektivt Manhattan -studio

liten leilighet designer trapper tre loftsplanter

plassering: East Village, nær Manhattan

Størrelse: 45 kvadratmeter

Kombinasjonen av arbeidsflate, plass til sove og visningsområde ble en enkel oppgave i denne leiligheten av hvit eik. Det er mye lagringsplass ved hvert trinn og i skapet.

Smart ombygging av en garasje i Bordeaux

liten leilighet designer åpent kjøkkenområde innebygd skap hvit

plassering: Bordeaux, Frankrike

Størrelse:  40 kvadratmeter

Dette er leiligheten til en fransk fotograf. Han lette etter en billig moderne leilighet. Han kom inn i en garasje. Ved hjelp av et lokalt arkitektstudio konverterte han dette imidlertid til en komfortabel, moderne leilighet.

En stor trekube i midten omgir dusj, vask, vaskemaskin og toalett. Slik opprettholder du både et privat og et åpent boareal.

122 kvadratmeter, åpningsleilighet

Liten leilighet designer innebygd dobbeltseng uttrekkbar treramme

St.der: Manhattan

Størrelse:  36 kvadratmeter

Det var veldig viktig for eieren av denne leiligheten å ha plass til gjestene i løpet av dagen, samt å sikre overnattingen. Derfor gjorde han alle mulige rom i leiligheten til en hengslet vegg. De massive skapene skjuler sengen, bordet og skapet, som kan brettes eller foldes ut om nødvendig.

Liten formathytte i en landlig region i Canada

Små leilighetsdesign tremøbler stige lesehjørne bokhylle

plassering: Utenfor Oliver, British Columbia

Størrelse: 25,2 kvadratmeter

Denise Franklin hadde rundt 20 000 euro til å designe leiligheten sin. På grunn av dette måtte hun sette sine egne standarder lave. Den smale, nye hytta er laget av naturlige og lokalt hentede materialer. Den enkle konstruksjonen har også bidratt til å redusere kostnadene.

Utdatert interiørdesign i en trang fiskerhytte i Bray, Irland

liten leilighet designer tre utvendig gate bakgård

plassering: Bray, Irland

Størrelse:  25,2 kvadratmeter

Et falleferdig fiskerhus er blitt omgjort til en moderne leilighet her. På utsiden har designet blitt bevart. Men innvendig har alt blitt gjort fra bunnen av og hver kvadratcentimeter har blitt brukt.

Tett åpning leilighet i Barcelona

liten leilighet designer soverom dobbelt sengetøy tepper

plassering: Barcelona, ​​Spania

Størrelse: 23,4 kvadratmeter

Skjulte paneler på vegger og gulv i denne innovative spanske leiligheten lar den fungere på forskjellige måter. En vegg skjuler kjøleskapet og også ovnen. På den andre er det en stor madrass som du kan sove på. Eieren selv sier at han føler at han bor i et stort skap.

Industrielt minihus i Seattle

små leilighetsdesigner bygget i dobbeltsengskontor

plassering: Sør -Seattle, Washington

Størrelse: 22,5 kvadratmeter

Eieren av denne leiligheten er kunstneren Michelle de la Vega. Det er en tidligere garasje på et stort område. Dette ble til et praktisk og velfungerende minihus.

Her har du kjøkken, gårdsplass, loftseng og bad. De la Vega oppnådde dette takket være deres kjærlighet til tradisjon og kreativitet.

Et tett hus for store eventyr

liten leilighet designer tre på hjul vogn veranda mobile hus

plassering: Camp Ondessonk, Illinois

Størrelse: 10,5 kvadratmeter

Inspirert av Tumbleweed Tiny Homes bestemte Evan og Gabby Coulson seg for å gi den lille leiligheten et moderne utseende. Du bygde dette huset selv, og du hadde et veldig stramt budsjett. Men det lille huset passet perfekt inn i deres daglige behov.

Liker du kreativ design? Har du en liten leilighet som vil inspirere deg? Hvis du hadde sjansen, ville du flytte inn i en av disse leilighetene, og i så fall hvilke?