20 imponerende bygninger med grønne vegger – stilige utvendige ideer

Grønne vegger, grønne tak og vertikale hager gir liv til moderne arkitektur. Delvis eller helt dekket med planter, forsiden av enhver moderne bolig kan absolutt forbedre følelsen av et hjem på samme tid estetisk og funksjonelt. For i dag har vi besluttet å gjøre et utvalg av de mest imponerende prosjektene fra grønn Vegger for å inspirere de av dere som ønsker å gi huset et naturvennlig preg. Klikk på navnet på hvert prosjekt og lenken til arkitekten for mer informasjon og flere bilder. Nyt det grønne bildeshowet nedenfor, og ikke glem å gi oss tilbakemelding!

Meera -huset er fra Guz Architects – Exterier Ideen

guz arkitekter meera husdesign bygge utvendig ideer1. Meera -huset er fra Guz arkitekter designet og lokalisert på Sentosa Island i Singapore. Vi synes det er et vågalt og originalt prosjekt – det er tross alt ikke mange hus som har grønne områder i hver etasje i bygningen. Liker du det?

Hus S var nylig fra det tyske studioet CHRIST.

CHRIST Associated Architects

Wiesbaden bygger familiearkitektur utvendig ideer

2. Huset S ble først tegnet av arkitekten Wilfried Hilger for familien, og er nylig fra det tyske atelieret CHRIST.CHRIST.Associated Architects har blitt redesignet. Det moderne huset ligger i Wiesbaden, Tyskland, og er et mesterverk av dagens byarkitektur. Taklinjen skaper nye muligheter i hjemmet og inneholder isolerende grønt deksel.

fantastisk moderne leilighet – Black Beauty Tierra Villa – utvendige ideer

3.Black Beauty Tierra Villa er en fantastisk moderne leilighet som ligger i Black Beauty Village i Ostional, Costa Rica. Det 2 992 kvadratmeter store prosjektet inkluderer tre soverom, to og et halvt bad, et unikt omkringliggende landskap og grønne tak som forvandler det til en moderne ekovilla.

Inspirational Design – Malbaie V Residence er fra Studio Mu Architecture

canada arkitekter utvendig ideer skog grønn natur

4.. Ligger i det pittoreske området Cap-a-l’Aigle i hjertet av Charlevoix, Quebec, Canada, Malbaie V -bolig er datert fra studioet Mu Architecture malte og presenterte et inspirerende design. Den utvendige arkitekturen består av enkle geometriske volumer omgitt av tre og et grønt tak som isolerer bygningen.

en bygning inkludert i et større prosjekt på 500 leiligheter og en park

blokk k design idé arkitektur prosjekt bygningen eksteriør5 nederlandsk NL Arkitekter har allerede Blok K Fullført – en bygning inkludert i et større prosjekt på 500 leiligheter og en park fra Frits van Dongen fra de Architecten cie. Den trekantede byggeplassen for dette store prosjektet ligger i det nylig ombygde havneområdet øst i Amsterdam, Niderlanden. Blok K presenterer en interessant taklinje, med grønne tillegg og avslappende forslag til familien.

School of Art, Design and Media ved Nanyang Technical University i Singapore

natur kunst design utvendig design bygning skole natur6.. School of Art, Design and Media ved Nanyang Technical University i Singapore plasserer vakre grønne tak der studentene spiser lunsj og studerer. Natur og teknologi blandes her, og denne bygningen imponerer med kreativitet og fungerer som en tiltrekningsfaktor for nye studenter hvert år.

Med en fantastisk utsikt over vannet og Alpene i Sveits ligger dette store moderne huset

villa se design vann glassvegg utvendig design7.. Høyt over innsjøen Lucerne, med fantastisk utsikt over vannet og Alpene i Sveits, ligger dette store moderne huset med en arkitektur som bare er fortryllende. Prosjektet Villa Am See er designet av Ungertreina og har en skulpturell og dynamisk form og består av tre bygningsdeler, hver med sin egen plan. Bygningen har vegger laget av betong, glass og også grønne vegger. Ta en titt på det!

Singapore Guz Architects Studio – Bungalowområde – Utvendig ideer

bungalow solhus arkitektur ideer utvendig designprosjekt8.. The Sun House er designet av det Singapore -baserte Guz Architects Studio i et bungalowområde, og inneholder en rekke naturlige elementer i sin friske design. Et sentralt vannsted er prosjektets sentrale punkt. Rikelig beplantede takhager forsterker den naturlige effekten som definerer hele hjemmet.

Et imponerende, moderne golf- og klubbhus – utvendige ideer

green club golf house veggdesign bibliotek semiahmoo

9. Et fantastisk, moderne golf- og klubbhus er populært i Jeollanam-.do (Sør-Jeolla), Sør-Korea. Green Weaving Club House er 5670 kvadratmeter, men bygningen måtte bygges på en lang og smal tomt. Dette utfordret designerne, Hyunjoon Yoo Architects, og de skapte et fantastisk sted hvor golfentusiaster kan nyte moderne utstyr i moderne omgivelser. Ivy og sakte voksende fete menn med blanke grønne blader dekker noen av ytterveggene og gir en miljøvennlig funksjon.

Semiahmoo Library Green WallWhite Rock forstad i Vancouver

canada grønn grå semiahmoo utvendig designideer10. de Semiahmoo Library Green Wall ble nylig oppdaget i forstaden White Rock i Vancouver, Canada. Designet og bygget av det nordamerikanske baserte designfirmaet Grønn over grå, den ekspanderende levende veggen er den største grønt ute- vegg i området. Levende vegg strekker seg over 3000 kvadratmeter og består av over 10 000 individuelle planter som representerer mer enn 120 unike arter.

Designet av arkitektene og landskapsarkitektene Sansiri Shma – the Vertical Living Gallery

vertikale sansiri arkitekter anlegg for utvendig design11. Sjakkbrettet er en skikkelig inspirasjon i verden av design og arkitektur. Den neste bygningen er et reelt bevis på det. Designet av arkitekter og landskapsarkitekter Sansiri Shma, den bemerkelsesverdige sjakkbrettfasaden til dette utstillingslokalet i Bangkok, kalt Vertical Living Gallery, inneholder innfødte planter, en tilnærming som gir bygningen et friskt og originalt utseende.

Industriell bygning – et rom med mirakler – utvendige ideer

fabrikk ricardo bofill kultur idé design eksteriør12.. Ricardo Bofill er den stolte innbyggeren og skaperen av en av de beste arkitektoniske ombyggingene. En gammel sementfabrikk ble lekeplassen for et fantastisk utvalg av kunst og kultur. I et område på over 3100 kvadratmeter som ble brukt som en industriell bygning, gjenskapte arkitekten et underverkerom ved å gruppere forskjellige rom med forskjellige kunstneriske og boligformål: kontorer, arkiver, et eksempellaboratorium, et utstillingsrom, en leilighet , Rom og hager.

imponerende boligbygg i Singapore

vann foto energi singapore arkitektur utvendig ideer13. Cluny House er designet av Guz Architects og er en fantastisk resirkulerbar bygård i Singapore. I følge arkitektene, “Fotovoltaiske celler og solvarmeanlegg er engasjert i design for passiv kjøling og kryssventilasjon som reduserer energiforbruket. Vanningstanker og takhager samler og resirkulerer regnvann, og bruk av materialer som resirkulert teak og menneskeskapt tre gir varme uten å gå på kompromiss med de endelige ressursene i miljøet vårt ”. Vakker, ikke sant?

Brooks Avenue House i Venezia – Utvendig ideer

venedig idé design arkitektur veggplantefamilie14.. Det har designstudioet Bricault Brooks Avenue hjem i Venezia, California designet for en voksende familie. Prosjektet er faktisk en ombygging av deres eksisterende 2000 kvadratmeter hjem ved å legge til 1700 kvadratmeter og verft. Tillegget er utstyrt med et levende veggsystem på tre sider, en visuell forbindelse mellom plantene i gården og det plantede taket.

Casa -selskap i Brasil dekket med minst 3500 plantevaser

brasil campana brødre studio design utvendig ideer15.. SuperLimão Studio og Campana Brothers designet det utrolige selskapet Casa i Brasil, et utstillingsrom dekket med minst 3500 plantevaser! Aluminiumsarkene minner om kunsten å brette papir. Et kraftig dreneringssystem som leder vannstrømmen fra en vase til den neste til den endelig når bunnen, hjelper plantene til å utvikle seg under optimale forhold.

“Ringenes Herre” hobbit -hus på New Zealand

zealand arkitektur idé hobbit utvendig design16. De flotte hobbit -husene i Ringenes Herre i New Zealand er kanskje ikke ideelle, men de er så grønne som de kunne være. I tillegg gir de inspirasjon til å bygge et hus integrert i en ås, som blir til en interessant julekrybbe.

Hus M i Colombia – V -formet grønt tak – utvendige ideer

plan b studio eco design utvendig arkitektur17.. Plan B Studio fremmer bærekraftig livsstil og naturvennlig konstruksjon. Hus M i Colombia forblir tro mot disse prinsippene og har et V-formet grønt tak.

et fascinerende hus i utkanten av Brussel – utvendige ideer

brussel samyn partnere utvendig arkitektur familiehus fasade18.. Arkitektene Samyn og Partners har designet et fascinerende hus i utkanten av Brussel, som har en blomstrende fasade og tak ved hjelp av eksotiske planter. Det kan være vanskelig å forstå fra bildet, men boligen har totalt fire etasjer og fungerer som stue og arbeidsplass for en kameramann og hans familie.

et prosjekt kalt Hole 19-Golfclub St. Oswald

arkitektur design hus utvendig gulv landskap19.. X Arkitekter har opprettet et prosjekt kalt Hole 19-Golfclub St. Oswald. Ifølge arkitekter, “klubbhuset blander seg med landskapet og integreres helt i de naturlige omgivelsene, nesten fullstendig absorbert av det. Dens ytre og indre rom er designet som en sømløs overgang til golfbanen og blir ett med de omkringliggende idrettsplassene “.

det neste californiske hjemmet av McGlashan Architecture

bolig design utvendig design ideer arkitektur20.. Dette neste californiske hjemmet er designet av McGlashan Architecture for å blande seg inn i det naturlige landskapet, og har sjarmerende, grønne tak. Det tre-lags moderne hjemmet “speiler” de omkringliggende åssidene og gir et levende miljø som er både estetisk og sunt.