trehusdesign med private hagedetaljer

 4 trehusdesigner med privat hage i Mexico

Valle de Bravo, México, er et fantastisk prosjekt som består av et kompleks med fire hus, alle i det intime nabolaget med vakre private hager. Den praktfulle visningen av naturlig tre som brukes i strukturene i interiørdekorasjonen forsterker følelsen av å tilhøre sentrum av det fantastiske naturlandskapet.

Prosjektet, kalt “Chipicas Town Houses”, ble opprettet av det mexico-baserte studioet, Alejandro Sanchez Garcia Arquitectos, utviklet.

Uteområdet har sittegruppe og er omgitt av vegetasjon og grøntområder

design trehusdesign utstyrt med privat hage

De vertikale stripene gir et unikt eksotisk utseende og skaper plass til en luftig zen -atmosfære. Vinduer fra gulv til tak gir et unikt perspektiv over stedet. Interiøret er virkelig moderne og rent, og holder et friskt og oppdatert utseende. Soverommene er ovenpå og utsikten er overveldende, og det gir deg følelsen av at trær “puster inn”.

Omgivelsene og trehusene gir en zen -atmosfære

trehusdesign utstyrt med privat hage mexico

Hvert av de tre rommene er strukturert i tre nivåer. Det som virkelig er fantastisk er faktisk det faktum at husene har takhager. Hvem ville ikke valgt en av disse hjemme som en ekstra dråpe i den romantiske atmosfæren? Tenk deg å se på himmelen i skumringen til den sakte blir svart. Den naturlige følelsen kommer spesielt fra rikdommen av tre. Takket være bruken av trelister ser huset veldig interessant ut, som et flott lite feriested.

Attraktiv arkitektur – trebygningsstruktur

trehusdesign med privat hageutstyrt arkitektur

Takhøye vinduer skaper klarhet

trehusdesign med privat hage utstyrt uteareal

Fantastisk utsikt og omgivelser

trehusdesign utstyrt med privat utsikt over hagen

Liten balkong hvor du kan få litt frisk luft

trehusdesign med privat hageutstyrt balkong

Luftig soverom – zen -utstyr  trehus design utstyrt med privat hage slappe av

Merkelig design og mange blader rundt  trehusdesign med privat hage utstyrt grønt

Eventyrlig, avslappende atmosfære

trehusdesign med privat hageutstyrt grønt løvverk

Friluftslivsområde

trehusdesign med privat hage utstyrt bakgård

Selv takene er laget av tre

trehusdesign med privat hageutstyrt interiør

I stedet for skodder la arkitektene til personvernskjermer

trehusdesigner utstyrt med privat hagelys

Flere bilder av disse trehusene i Mexico – Nyt de mange designene og arkitektoniske elementene  trehusdesign med privat hageutstyrt nattutsikt trehusdesign med privat hage utstyrt om natten trehusdesign med privat hageutstyrt original trehusdesign utstyrt med private hageplanter trehusdesign med private soverom i hagen trehusdesign med privat hage pent innredet trehusdesign med egen hageutstyrt sittegruppe trehusdesign med privat hageutstyrt terrasse trehusdesign med privat trapp i hagen