Arts District Loft -prosjektet ble bygget på et areal på omtrent 190 m2. Det pleide å være en fabrikk her som ble bygget i 1924. Arts District ligger i sentrum av Los Angeles. Arkitektkontoret som ble bestilt kalles Marmol Radziner. Renoveringen ble utført i 2016 og hovedarkitektene var Leo Marmol og Ron Radziner.

De to nivåene er en veldig moderne løsning for loft

loft stort område

Hva var rekonstruksjonen egentlig laget av??

Det meste av renoveringen på et loft innebar å fjerne noen av veggene. Som et resultat ble det typiske moderne åpne boarealet opprettet. I dette tilfellet har to soverom blitt kombinert. Dette resulterte i et hovedsoverom. Stuen og soverommet ble også stort sett ombygd. Operasjonsrommene fikk også et moderne utseende.

Den industrielle stilen er en påminnelse om bygningens opprinnelige funksjon

loft designer lamper

Målet: et loft med en kjent atmosfære

Den moderne og originale atmosfæren er alltid en del av det moderne loftet. På samme måte den kunstneriske forbindelsen til den historiske arkitekturen. I tillegg kan designere og innbyggere selvfølgelig sette ytterligere prioriteringer i prosjektene sine. I dette tilfellet ble det lagt stor vekt på å skape en kjent atmosfære.

Av denne grunn ble en del av boarealet hevet litt over bakkenivå. I tillegg hadde vinduene mot sør og øst blitt optimalisert. På denne måten ble den etterlengtede atmosfæren av sikkerhet oppnådd. Dette bidro også til god belysning og strukturering av hele loftet. Dette er faktisk obligatoriske eiendommer for denne typen interiør.

Dekorasjonsideene har en skulpturell, arkitektonisk karakter

loft blå og brun

Møbler og romdeler samtidig

I interiør på loft er møbler som fungerer som romdelere veldig populære. I dette tilfellet skiller bokhylle stuen fra soverommet. Denne lagringsenheten kan roteres 90 grader. Når du gjør det, kommer det naturlig lys inn fra stua. Interessante multifunksjonelle møbler finnes også på selve soverommet. En kolonne fra den opprinnelige konstruksjonen er omgjort til et brukbart område. Dette fungerer som garderobe og arbeidsplass på samme tid.

Den industrielle stilen er ideell for loftinteriør

beige og blå loft

Fremhevet stilistiske kontraster

Stilmessig har interiøret på dette loftet blitt ivaretatt for utseendet med høy kontrast. Det kommer først på et stilistisk nivå. Der har vi en industriell bakgrunn og moderne interiørdesign og dekorasjon. Dyktig bruk av aksenter sørget for at begge korresponderer med hverandre og at det hele sveises sammen. Vi finner også en kontrast på nivået på farger og teksturer. Alt dette sier mye om livsstilen innbyggerne har. De klarer å skape oaser av fortrolighet og sikkerhet i det ville bylivet.

Brunt og beige i alle deres nyanser matcher den industrielle stilen til interiøret og har samtidig en koselig effekt

loft eksotisk atmosfære

Utsatte elementer og tunge, edle tekstiler. Et slikt originalt luksuskonsept

loft lyst soverom

I denne delen av loftet er det valgt et ekstremt moderne konsept

loft industrielle anlegg

Svarte rammer på veggene fungerer som lagringsplass og gjør det høye rommet mer behagelig

loft intelligent sonering

Takbelysningen gir en flott kontrast til den dystre atmosfæren

loft med flotte blå møbler

Svart og brunt står for kant og overgang på denne partisjonen

loft vakkert interiør

Også her setter belysningen interessante aksenter i interiøret

loft mye gangplass og tre vinduer

Møblene tar hovedrollen i soneringen

hems i åpen plan

Prinsippet om sammenkobling av det moderne og det nye er spesielt synlig på veggen

flott rom møbler loft