avslappende elegant husdesignidé utvendig

 Avslappende hjemmedesign med fengslende naturlige detaljer i Washington

Omgitt av en grønn labyrint, er Urban Cabin, et prosjekt designet av arkitektstudiet Suyama Peterson Deguchi i Washington, mer enn et koselig hjem. Ligger i hjertet av et spektakulært sted, gjenspeiler huset behovet for å virkelig være koblet til naturen for å leve mer harmonisk.

Byhytta ble designet for enkel bo.

Omgitt av vegetasjon, var huset (designet for et par som allerede kjenner stedet) nøye beskyttet mot øynene til naboene. Det er praktisk talt skjult av den frodige naturen.

Bygningen fungerer som en flukt fra de overfylte byene

avslappende elegant husdesignidé gress

“Konseptuelt ble designet inspirert av en enebær i skogen. Ideen om piknik i en hytte påvirket prosjektet både når det gjelder bygningens form og minimale krav til programmet. Overdrivelser ble avstått fra alle programelementer, og det hele ble redusert til det elementære. “

Så snart du går inn, kan du observere de naturlige påvirkningene: et improvisert tre blir kjernen i huset, mens treflisene som pryder veggene skaper en hyggelig (og autentisk naturlig) atmosfære. For at bygningen skal formidle ideen om at grensene mellom de to miljøene forsvinner, ble det også brukt fliser i det ytre salongområdet. De omgir beboerne og tilbyr dette ekstra personvernet når de vil nyte et avslappende solbad.

Uteområdet er minimalistisk – betonggulv

avslappende elegant hus design idé passasje betong grå

Trepaneler dekker veggene – kjøkkenbenkene lyser med taklys

avslappende, elegant, hjemmedesign, spisestue, takbelysning

Spiseplass og kjøkkenbenk

avslappende elegant hjem design ide kjøkken benkeplate  Bakgård av huset – kunstgress tar opp et stort hageområde avslappende elegant husdesignidé bakgård forgård kunstgressRekreasjonshjørne og smart utformet design – personvernskjermer laget av trepaneler  avslappende elegant husdesignidé takvindu

Soverommet ligger ved siden av solterrassen  avslappende elegant hus design ide soverom

Feng Shui -møbler på soverommet – vindu bak sengen

Tremøbler

Avslappende elegant hjem design ide soverommet vinduet hodegjerde

Stue med myke lenestoler og lenestoler

avslappende elegant husdesignidé stue innebygd peis murvegg

Avslapningshjørne i naturen – massive tremøbler

avslappende elegant hjem design sittegruppe tremøbler hage