Vakkert hus med musikk stue minimalistisk hvitt

Vakkert musikkhus i Jerusalem

Den flotte arkitekturen er ikke bare basert på repetisjon og bearbeiding. Det krever innovasjon og nøyaktighet, og det åpner en helt ny verden av muligheter. Noen av de mest populære arkitektene og designerne i vår tid tilbyr alle disse egenskapene sammen med balanse og konsekvent ergonomi.

Og arkitekten Kobi Zak kan like godt være en av dem! Dette fantastiske moderne huset designet av Kobi Zak søker å bygge bro over forskjellen mellom musikk og arkitektur, mens det fremdeles viser forbindelsen mellom på en fasjonabel, flytende måte. Den musikalske leiligheten ligger i Jerusalem, Israel, og levendegjør det symbolske forholdet mellom kunst og arkitektur.

Det er vanskelig å ikke beundre denne kreative leiligheten, som ønsker deg velkommen med sine vakre oppholdsrom innredet med IKEA -møbler. Men de virkelige underverkene til dette 90 kvadratmeter store familiehuset blir bare tydelige når du går lenger inn. Vinduene, inspirert av den musikalske notasjonen og pianotastene, vitner om symmetrien til Fibonacci-Teller. De fargerike spisestolene rundt spisebordet snakker mye, og det er bare en liten del av de mange musikalske gledene som venter deg i dette vakre musikk- og kunsthuset i Jerusalem.

Glans og eleganse i hvitt

musikk moderne hvitt husvindu blå rød gul

Farget glass

Vakkert hus med musikkhus bibliotekshyller

Tradisjonelle svart skinnsofaer

musikk moderne hvitt hus blueprint sporlys

Helt hvitt interiør

spill bibliotek bøker Fibonacci -serien hyller

Et moderne, ergonomisk kjøkken med slanke hyller viser motiver fra klassisk jazzmusikk, selv om den elektroniske manualen og pianoet er pent og smart bygget inn i interiøret. Søte, nøytrale farger, smart gjennomtenkte tegninger, moderne soverom, et moderne spillrom og et rikt hjemmebibliotek er inspirert av noen av de største musikalske settene.

En serie terninger i spillbiblioteket dupliserer med de kule trommene, mens gitarstrenger på balkongen lar deg slå en melodi eller to og vise gitarferdighetene dine. For de som er interessert i tilleggsdetaljene, gir arkitekten noen fascinerende innsikt i forholdet mellom musikk og arkitektur gjennom kultur. Han sammenligner til og med noen trekk fra hagene i Versailles og verkene til Mozart som fremkaller royalty og overdådighet. Denne vakkert designet leiligheten er kreativ, fortryllende og ekstraordinær og lar deg juble!

Banelys får deg til å føle at du er på scenen

Vakkert hus av musikkbord hvite glatte hyller

Piano i spillerommet

Vakkert hus med musikkbordplate

Jazzmusikk på kjøkkenet

Vakkert hus med musikk blueprint-jazz musikk kjøkken

TrommelhyllerVakkert hjem med musikkhyller skaptrommer

På balkongen – gitarstrenger

Nydelig hjem med gitarstrenger for musikkbalkong

Sett huset utenfra

Vakkert hus med musikk balkong moderne leilighet jerusalem

Tegninger og utkast av leiligheten

Vakkert hus med musikktegninger design