paneler arkitektur betongveggvegg eksponert betong hjemme

Hvordan få frem skjønnheten i betongveggene

Våg å være dristig og modig med interiøret ditt?

Da er betongveggene sannsynligvis ikke et dårlig alternativ for deg. Noen ganger virker de som en oppgave som fremdeles må utføres. Egentlig løsner du imidlertid formene og fremhever selve rommet med sin enkle eleganse og unike personlighet.

Betongens grove og uferdige utseende kan ikke nektes. Den trendy industrielle stilen pryder veggene. Selv om det er vanskelig å tro i begynnelsen, er denne stilen mer enn innbydende.

  1. Whistler Residence, British Columbia – eksponert betonghus

trapper betongveggdesign glassrekkverk eksponert betong hjemme

Flink blanding av betong og tre

støttemur skillevegg betongvegg bad eksponert betong hjemme

JEG.Industriell visjon og åpne områder

trapper kjøkken tre betongveggdesign eksponert betong hjemme

Det er et vakkert hus. Arkitekturen vil sannsynligvis fange oppmerksomheten din umiddelbart. Fremfor alt skiller de eksponerte betongveggene seg ut og deres kjærlighetsforhold til treverket av høy kvalitet som pryder det åpne og vakre rommet i villaen.

  1. Betong og rustfritt stål fra Buenos Aires

Kanskje var det Atlanterhavet med sine kalde og friske bris som inspirerte dette huset. Imidlertid kan det også handle om den spennende kreativiteten til unge og talentfulle argentinske designere. De ønsket å bryte opp stereotypene litt og lage et hus med særpreg.

  1. Byrnes Residence, Phoenix

Byrnes Residenz Phoenix trepaneler badekar eksponert betong hjemme

Dette er et verk av arkitektene Konstruksjonssonen. De foretok renoveringen av denne boligen i 1998. Hva liker du best med dette huset? Jeg liker spesielt den fantastiske strategien med å bruke betongen på aksentveggen. Dette tiltrekker seg også oppmerksomhet gjennom treverket av høy kvalitet og den fantasifulle designen på møblene. Bare se på dette terrasseanlegget med peisen og betongveggen. Eller hva synes du om dette moderne hjemmekontoret eller måten du ser betongen i speilet på.

  1. Echo Beach, Vancouver

Echo Beach Vancouver betong

Her ser vi huset til en ung familie og deres like unge syn. Det er en bærekraftig konstruksjon. Bygningen tillater grønn orientering, og hvis huseierne bestemmer seg for å gjøre det, er den også klar for en solcelleanlegg. Det er også lett å underholde og gir en generell WOW -faktor.

Disse veggene her ser bare spektakulære ut med lyset ovenfra. Det er sikkert en kul livsstil.

  1. Mountain Homestyle, Capitol Creek

Er det noe bedre sted for betongvegger enn et elegant tilfluktssted et sted i fjellet? Dette viser tydelig at ideen om betong som et kaldt og sterilt materiale er utdatert. Her får hippiestilen en nåværende betydning og samtidig er det hele superkomfortabelt og varmt. Med mye glass kan du til slutt oppnå nesten perfeksjon.

  1. Dorsey Residence, Seattle

Dorsey Residence Seattle betongvegg synlig betongvegg hjem

Arkitekter i dette huset er fra Coates Design Architects. De har en veldig god tilnærming til betong. Huset øker gulvarealet til det maksimale ved å bruke det vertikale rommet. På avstand ser det ut som en anonym, edru, monumental to-etasjers bygning med fronten mot vannet. Etter å ha kommet inn, åpner en ny verden seg: varm, lys og åpen.

  1. Lima Residence, Los Angeles

Lima Residence Los Angeles moderne arkitektur

Luksus er ikke alltid synonymt med kjente merker og moderne italienske møbler. Det handler mye mer om detaljene. Dette gjelder definitivt Lima Residence, som du kan se på bildene nedenfor. Det ble designet av Abramson Teiger Architects. Enkle, moderne, rene linjer pryder de vakkert designede betongveggene. De ekspansive mellomrommene og de nydelige fargene er noen av elementene som trekker oppmerksomhet. Dette er et fantastisk eksempel på hvordan du kobler omverdenen med innsiden … Høyre?

Designerne fra E. Cobb Architects har overgått seg selv med denne bygningen. Konsekvente gråfarger, stilige også, må jeg si, brytes opp her av varme nyanser og dristige nyanser. De utfyller fantastisk den flotte utsikten over havet. Effekten forsterkes av vinduene fra gulv til tak.

Takket være disse vinduene kan bygningen defineres som et glasshus. Det er utrolig hvor sterkt og kraftig materiale som betong kan kombineres så fantastisk med glass ….

  1. Kurth Residence, Santa Barbara

Kurth Residence Santa Barbara eksponert betong

Har du lyst på et konvensjonelt, rektangulært hus? Selvfølgelig har du rett til det! Men først ta en titt på hva Neumann Mendro Andrulaitis Arkitekter har laget i Santa Barbara. Dette er et atypisk hus med krumme linjer og synlige betongvegger

Det må være noe spennende med kombinasjonen av sand og bruk av betong. Det er helt trendy å integrere miljøet i interiøret. Det ser ut til å være en tendens til å bruke betongvegger, som tjener både for god isolasjon og som et visuelt fokuspunkt. Som mange andre eiendommer i området, er dette hjemmet majestetisk, varmt og innbydende. Det er noe gal med huset også, noe som gjør det enda mer interessant.

Det er en god grunn til at denne bygningen kalles Box House. Ja, det er noe veldig sært: designet utgjør det meste av arkitekturen, og det hele forblir elegant og pent. For å kompensere for betongen inneholder huset mye glass, slik at interiøret ser romslig og godt ventilert ut. Man kan si at kombinasjonen av betong og glass også er attraktiv i dette tilfellet.

Denne ukonvensjonelle strukturen ble levendegjort av Jonathan Segal FAIA. Det er snakk om den luksuriøse Cresta Residence i California. Her når kreativiteten et helt nytt nivå. Et industrielt preg er gitt her takket være de synlige betongveggene. Ved å bruke materialer av høy kvalitet sikrer boligen en perfekt innendørs-utendørs livsstil. Nevnte vi også den innebygde belysningen, som kommer i bruk etter solnedgang?

  1. Tsjekkisk Republikk

Vil du ha et annet eksempel på kreativ bruk av betong? Her kommer dette materialet i bruk som bevis på eksklusiv interiørdesign. Bygget av Oooox, inneholder huset subtile teksturer blandet med tre og hvitlakkerte møbler, noe som tar noe fra det typiske utseendet til industriell design. Fordi det er designstilen som arkitektene henter sin inspirasjon fra.

Her har vi et godt eksempel på moderne minimalisme blandet med japansk design. Huset er et kreativt verk av Atelier Boronski. Interiøret er for det meste basert på svart og hvitt, og betongveggene har en fantastisk overflate. Dette relativt tomme rommet ser virkelig spektakulært ut til slutt.

Flere ideer for betongvegger og betongvegger for din oppmerksomhet

veggedesign eksponert betong hjemme industrielle takvinduer

Dette er konkrete tapeter, men effekten er den samme

veggdesign industriell eksponert betong hjemme litt farge

En annen kombinasjon mellom tre og betong, denne gangen i studien

veggdesign industriell eksponert betong hjemme spisebordstoler

Monokromatisk interiørdesign viser klare linjer og rene former

veggdesign industriell grå eksponert betong hjemme fargevalg

Store betongplater i spisestuen

veggedesign eksponert betong hjemme industrielt indirekte lys

Trygg Feng Shui -atmosfære

veggdesign industriell eksponert betong hjemme lys myk

Buddhistisk møblert rom

veggdesign industriell monokromatisk eksponert betong hjemme

Spisesalen ser maskulin ut

veggdesign industriell optikk betongvegg

Et elegant soverom har en elegant sjarm

Veggdesign i betong, industrielt original

Indirekte belysning understreker betongveggene

minimalistisk betongveggdesign stue

Minimalistisk, men slående

Eksponert betongveggdesign i industriell stil peis

Utsmykt soverom

veggdesign i industriell stil soverom

Veggdesign med betong, selv egnet for kontorer

Eksponert sofa i betongvegg i industriell stil

Svevende metalltrapper

minimalistisk veggdesign industrielle trapper

Fin stue

Hjemveggdesign med lys ansikt i betong, industrielt levende landskap