bolig basseng hagemøbler

 Boligen på flere nivåer utstråler storhet og majestet

Har du noen gang vært på en bolig? Har du følt storheten og majesteten til en flott bygning, som utfordrer deg til å nyte rommene, komforten og den fantastiske utsikten. For din oppmerksomhet står Burkehill Residence, som vi har valgt som et notatsted.

Dette nåværende store hjemmet ligger i Vancouver og representerer et drømmehus fra flere synsvinkler. Arealet er 2000 kvadratmeter og er av arkitekten Craig Chevalier utdannet. Burkehill Residence har omfattende åpne områder. Stuen går over til praktfulle utendørsterrasser og avslører fantastisk utsikt. Rommene mellom innendørs og utendørs områder har blitt omdannet til ulastelige, kreativt utformede områder.

Elegante og elegante interiørvalg

stort hus stue peis sittegruppe

Moderne design

store husbordstepper blomster

Komfortabel atmosfære

stort hus sittegruppe hoker pute

Middag og nyt den fantastiske utsikten

stort teppe til spisestoler i hjemmet

Spisestue og kjøkken design

stort hus spisestue åpent kjøkken

Fordi det har utsikt over kystlandskapet, tilbyr boligen fantastisk utsikt. I utgangspunktet ligger alle rommene midt i et naturlig landskap og garanterer mye komfort, hygge og ro. Store vinduer omgir den store bygningen og inviterer gjestene på en vennlig måte.

Stilig forrom

stort hus taklampe trapp 2 etasjer

Ganginnredning med flotte pendellamper

bolig lite bord gang

Moderne dekorasjon for spisestuen

residens lysekrone spisebord dekorasjon

Nyt nattutsikten fra sofaen

bolig fantastisk utsikt

Føl natten

residens basseng natt utsikt

Burkehill Residence tilbyr enkle, rene linjer, skarpe hjørner og en fargepalett basert på naturlige farger og materialer. Resultatet er en elegant og komfortabel bygning som på ingen måte ser sofistikert ut. Den uformelle, avslappede atmosfæren råder over de inviterte gjestene og de tilfeldige besøkende.

Komfort og stil i hagen

bolig sittegruppe hage

Slapp av ved bassenget

bolig ligger bassengtrær

Utsiktene er designens stjerner og må utforskes. Boligen har også en utendørs peis, basseng, badstue og komfortable utemøbler.

Hvis du har nok tid, pakk deg raskt og ta en tur til Vancouver! Hvis du vil bli hjemme, kan du se på bildene våre og fantasere litt.