drømmehus bygge arkitekter moderne arkitektur stein fasade

Nok et fascinerende forbilde for å bygge drømmehuset ditt

Leter du etter nye og nye fascinerende bilder, basert på hvilke du ønsker å bygge et drømmehus selv? I dag har vi et verk for deg av det nederlandske arkitektfirmaet Co Govers og hans internasjonale team fra ZEST Architecture. Sistnevnte selskap er basert i Barcelona og er kjent over hele Europa for sine drømmeboligdesign og andre design og byggeprosjekter.

Filosofien bak dette designet

Bærekraft er hovednøkkelordet når man snakker om utformingen av ZEST Architecture. Aktiv og integrert design er da de viktigste underordene i denne sammenhengen. Den første betyr at mange ting gjøres aktivt for å hente energi fra naturressurser og spare vann. Integral betyr midler som unngår unødvendige utgifter for god isolasjon og å unngå mange unødvendige utgifter.

Subtil kombinasjon av minimalisme og industriell stil

bygge et drømmehus cp zest arkitektur

ZEST Design bruker hovedsakelig naturlige materialer til produksjonen, som behandles med innovative metoder. Den japanske Wabi Sabi -teknikken brukes også til å behandle dem. Dette er den japanske måten å skildre interiørets skjønnhet på.

Kilder til inspirasjon

Hvis du henter inspirasjon fra naturen, kan praktisk talt alt brukes som en kilde til dine egne ideer. Men de tar også hensyn til måten folk ser det på, for hvem de gjør prosjektet. Deres oppfatning av naturen og miljøet der de ønsker å bygge et drømmehus spiller også en veldig viktig rolle. Dette flyter inn i prosjektet og utgjør dets særegne karakter.

Upretensiøs og robust på samme tid

bygge drømmehus inngangstrapper glassdør

Prosjektet

Det interessante med dette prosjektet er at grunnleggeren og sjefen for ZEST Achritecture Co Govers er klienten selv. Så til en viss grad symboliserer dette konseptet selskapets generelle filosofi.

Det viste seg å være litt vanskelig i begynnelsen å finne en passende tomt. Ruinene av et gammelt familiehus stod fremdeles der det er.

Derfra åpnet en flott utsikt over naturparken seg.

Den nåværende bygningen måtte restaureres. Det var ikke tillatt å bli ødelagt eller dekket. Det var underlagt de strenge reglene for monumentbeskyttelse.

Åpen plan med et lite rustikt preg

bygge drømmehus cp villa åpne takbjelker

Du fikk lov til å lage store åpninger i fasaden og fullstendig endre den interne strukturen. Det var også mulig å legge til flere rom, hvorav noen var under jorden. Du kan også bruke mange moderne materialer. De siste løse forskriftene har gjort oppgaven med innovativ design mye enklere.

Detaljer om prosjektet

Eiendommens generelle areal er ca. 440 kvadratmeter. 240 av dem er i første etasje. Det er ytterligere 200 i første etasje. Det er fire soverom og tre bad i hovedbygningen. Det er også en dusj utenfor.

Puristisk, moderne baderomsinnredning

drømmehus bygge moderne bad oval vask

Opptil fire gjester kan overnatte i en nabobygning. De deler kjøkken.

Flott klimaanlegg

Når det gjelder innovasjonene, må det store interne klimaanlegget nevnes i utgangspunktet. Det er veldig effektivt og enkelt å kontrollere. Det er aldri veldig kaldt her om vinteren og ikke for varmt om sommeren. Klimaanlegget er integrert i gulvet, og derfra avgis enten varme eller friskhet.

Du kan oppnå perfekt avslapning i huset. Det er også hovedmålet med prosjektet, som er et feriehus.

Stabil, buet trapp fører til andre etasje

drømmehus som bygger minimalistiske betongtrapper

Åpne takbjelker i det romslige kjøkkenet

drømmehus bygge moderne kjøkken

Vegger i betongutseende og friske fargesprut

bygge drømmehus moderne interiørdesign åpne takbjelker

Underholdning i stil

bygge drømmehus vegg bokhylle rund blank anhengslampe

Innglassdør og steinvegger

drømmehus bygge inngangsdør tre stein yttervegger

Bevisste spor av korrosjon skaper en overraskende effekt

bygge drømmehus cp villa eksteriør

Stabil med naturlige materialer

bygge drømmehus cp villa tradisjonell fasade naturstein

Fantastisk panoramautsikt over den åpne terrassen

drømmehusbygning rustikk fasade naturstein åpen terrasse

En stolt fasade som legemliggjør tradisjon og modernitet

bygge drømmehus cp villa zest arkitektur gatesiden