Vi har mange interessante prosjekter for 2018, og de inkluderer å åpne nye perspektiver på design og interiør for deg. Vi vil helt sikkert innse følgende: En gang i måneden vil vi presentere deg en flott inspirasjon til drømmehuset. I januar starter vi med Casa Marrakech – et vakkert prosjekt fra Bercy Chen Studio. Som vanlig for moderne hus, sier bygningen allerede mye om formålet med bruken, eller om holdningen til beboerne. Vi har også å gjøre med et av de fantastiske eksemplene på hvordan gammel kultur kan kombineres til moderne arkitektoniske konsepter. Denne bygningen henter inspirasjon fra den populære arkitekturen til de gamle murere og byggherrer.

Slik ser en moderne fasade med etniske elementer ut

mange glassflater drømmehus fasade design

Moderne fasade med etniske elementer

Hvordan bygger du egentlig en moderne fasade og integrerer etniske elementer i den samtidig? Drømmehuset Casa Marrakech viser oss hvordan dette kan gjøres. Den moderne fasadedesignen er preget av et sømløst utseende. Den var stort sett kledd med ensartede vertikale paneler.

På den ene siden åpner den seg utvendig gjennom brede vinduer og en terrasse. Alle de tre gjenværende moderne fasadene er nesten helt stengt. I en av disse er inngangen. I tillegg ble trappen, som forbinder de forskjellige etasjene med hverandre, også visualisert i det spesielle utseendet. Disse åpner seg utover gjennom åpne glassområder.

På nivået med de øvre etasjene ble det festet et perforert fasadepanel til de utstikkende panelene. På den ene siden har dette absolutt funksjonen til å kaste skygger og beskytte interiøret mot overdreven oppvarming i sterkt solskinn. Det er også en dekorativ komponent som viser typiske motiver fra den mauriske kulturen. Vi oppdager lignende perforerte paneler på siden med de store vinduene og terrassen, hvorfra kjøkken, soverom og stue åpner ut til forplassen. Fasaden utstråler også en middelhavsatmosfære om natten når den oversvømmes av blått lys.

Møblene og kunsten minner på Marrakech på en abstrakt måte

Dream home decoration møbler dekor

Et eksotisk drømmehus og et moderne interiør samtidig

Ved første øyekast savner du kanskje de eksotiske elementene i dette moderne interiøret. De er integrert veldig diskret og diskret. De typiske sørlige mønstrene blir noen ganger tolket på en superabstrakt måte. Vi oppdager dette f.eks. I fordelingen av rommene, der åpenhet og tilbaketrukkethet er fantastisk balansert: Vi har å gjøre med en åpen plan, men samtidig har beboerne også nok privatliv. I tillegg beholdes atmosfæren i mystikk. Videre kommer Marrakech -kulturen til sin rett gjennom strategisk bruk av særegne farger og materialer.

Hobbyene kan også tjene som en flott dekorasjon

Dream home dekorasjon soverom utsikt

Hobbyer og dekorasjon blir ett

Innbyggerne i dette huset har tydeligvis hentet inspirasjon fra kultur til livsstil. Dette er nettopp det som i stor grad kommer til sin rett i husets dekorative design. De ulike kunstformene er tilstede, for eksempel gjennom bilder, bøker og musikkinstrumenter. De oppfyller sin egentlige funksjon og fullfører samtidig det fabelaktige drømmehjemskonseptet.

Den orientalske stemningen er også tilstede på badet på en subtil måte

Innredning av drømmebolig i baderom

Tekstiler som dette teppet tilhører også de veldig særegne dekorative elementene

komfortabelt sittegruppe drømmehus interiørdesign

Bøker og til og med noe tilbehør som hatter utgjør også en del av innredningen

sengedesign drømmehus interiørdesign

Den blå fargen og de perforerte panelene integrerer den etniske stilen i den sømløse, moderne utvendige designen

solid side drømmehus fasade design

En aksentvegg i marmor-utseende kan også sees på som en eksotisk dekorasjon

lagringsplass aksent vegg drøm hjem interiørdesign

Drøm hjem dekorasjon utsikt stue

Dream home decoration seng tekstiler

Dream home decoration varm design

Den blå nattbelysningen på fasaden sprer mye mystikk

Dream house fasade design andre farger

Dream house fasade design flott inngangsdør

Drøm hjem interiørdesign gårdsplass utsikt

Drøm hjem interiør en bar

Taklampene, sammen med annet tilbehør, presenterer Marrakech -kulturen i en abstrakt form

Drøm hjem interiørbord og trapp

Dream home interiør dekorasjon trapper og andre elementer

interiørdesign i trapperommet