Leter du etter inspirasjon til en drømmeleilighet eller hus? Vi tilbyr deg et godt eksempel fra Los Angeles! Funksjonalitet og underholdning er fokus for dette moderne konseptet, som har integrert velprøvde prinsipper for orden. I denne forstand skal “Bridge House”, oversatt “House of Bridges”, forstås som en metafor. Det er fornuftig å kombinere forskjellige stiler og tilnærminger, som også representerer forskjellige tidspunkter i utviklingen av moderne interiørdesign fra de siste tiårene. I dette huset arrangeres spesifikke arrangementer og du bor der. Hvordan får du alt dette under ett tak? Finn ut mer i de neste linjene!

Vellykket design begynner med riktig planløsning

drømmehuset ovenfra

Hovedprinsippene for “Bridge House” -konseptet

Ifølge arkitektene selv har prinsippet om jevn overgang blitt overholdt overalt. Designet viser innovative systemer og en tankeprosess som er fremoverlent. Det er en ny oppfatning av et drømmehus eller en drømmeleilighet.

Et sentralt tema er underholdning, det vil si følelsen av variasjon og interessante hendelser i hverdagen. I tillegg er slike drømmehus perfekte for å organisere arrangementer av forskjellig karakter. I et hus av broer går du mellom forskjellige haller som umiddelbart kan forvandles til flotte arrangementer. Noen ganger er det en tradisjonell bursdag, noen ganger en kunstutstilling med en sofistikert karakter.

Interiøret design bygger også broen mellom funksjonalitet og underholdning

moderne interiørdesign ideer drømmehus

“Broen” mellom komfort og fokus på omverdenen!

Hvordan løser du egentlig oppgaven med å designe et hus for din egen familie som også rommer offentlige arrangementer? Alt starter med riktig planløsning. I begynnelsen ble området bestemt av det offentlige rommet. Som besøkende angir du dette først, og hvis du går til slutten, kommer du til en bekk. Over dette er “broen” til det private området. Dette er stuen! Den er plassert like over vannet fra bekken. Dette gjør allerede overgangen fra det vanlige oppholdet i huset til en spesiell samtale! De private rommene er deretter plassert bak denne stuen og på den andre siden av bekken. Denne separasjonen er veldig flytende og tydelig på samme tid. Du skiller den profesjonelle fra det private området, men du etterlater ikke en følelse av å være lukket.

Stuen og noen arrangementer tilbyr en intens opplevelse av naturen

drømmehus fasade naturlig hage ideer

Et prosjekt av offentlig betydning

Vi kan betrakte dette eksemplet som et forskningsprosjekt for moderne boligarkitektur. Fordi temaet for kommunikasjon med publikum er spesielt aktuelt. Hemmelighold og beskyttelse av personvernet har blitt behandlet og avslørt for mye de siste tiårene. Nå vil man gjerne bygge lett tilgjengelige broer til omverdenen. Det er også et veldig praktisk aspekt ved det hele. Å bringe et forretnings- og privat byggeprosjekt sammen reduserer kostnader og sparer tid. Den innovative karakteren til denne ideen er sannsynligvis grunnen til at den raskt mottok midler fra over 60 sponsorer.

Koselige ideer i dekorasjonen finner du også i arrangementslokalene

drømmehjem inngangsdør ideer

Hvem ville føle seg komfortabel i et slikt drømmehus??

For noen mennesker vil overgangen fra privat til offentlig være ganske provoserende og til og med skremmende. For andre ville det være selve grunnen til å kalle det et drømmehus. Slike moderne ideer vil sannsynligvis bli mer allment akseptert i fremtiden. Men før utbredt anerkjennelse kommer, vil den sannsynligvis bli brukt først for å dekke behovene til kjente artister og profesjonelle arrangører. Det er tilfellet med eieren av dette huset. Hvordan liker du et slikt konsept? Ville det passe for deg på noen måte?

De private rommene er atskilt fra det offentlige området. Men det er ingen følelse av å være stengt!

drømmehus vakker side fasade

Jakten på å nyte naturen er et av elementene som gjør huset til et komplett verk 

drømmehus flotte ideer for interiør