Å bo i et drømmehus på kysten – det er allerede en veldig viktig avgjørelse når det gjelder din egen livsstil. Dette er en sinnstilstand, en slags holdning til livet, og slik det skal være i henhold til moderne trender, bør disse gjenspeiles i interiøret. Å la den ytre atmosfæren få virkning innvendig – det er den viktigste oppgaven med møblene og dekorasjonsideene. La deg inspirere i denne forbindelse av et strandhus i Sør -Afrika!

Utformingen av et drømmehjem ved sjøen får stort sett mest mulig ut av utsikten drømmehuset flott utsikt

Smal plass med vid utsikt – et moderne drømmehuskonsept

Det åpne boarealet er alltid en vellykket beslutning for et moderne drømmehus. I dette tilfellet har vi å gjøre med et smalt mellomrom. Denne typen interiør gir en følelse av bredde og åpenhet. Dette inntrykket forsterkes av vektleggingen av den vakre og brede havutsikten.

Ikke bare flyter overgangene mellom de forskjellige innvendige rommene, men også de fra den vakre balkongen og det lukkede oppholdsrommet. Følelsen av åpensinn for omverdenen kan merkes veldig intenst overalt.

Balkongene til drømmehus er ofte som steder fra paradiset

drømmehusplass for en flott fritid

Fargepaletten

Når du fjerner grensene mellom innendørs og utendørs områder, spiller fargepaletten vanligvis en avgjørende rolle. Slik er det også i dette drømmehuset. Her på dette strandhuset i Sør-Afrika, tradisjonelle nautiske farger er valgt, og de har blitt blandet med de tilsvarende, like kjente og utbredte stripemønstrene. Det hele moderniseres deretter av de originale, individuelle kombinasjonene med grått, brunt, så vel som med den varierte sammenkoblingen av teksturer. Generelt fungerer de nautiske fargene og mønstrene som en nøytral bakgrunn som gir god plass til varierte dekorasjonsideer.

De enkelte detaljene i det moderne interiøret samsvarer perfekt med omgivelsene

drømmehuset spisestue flott

Tolkningen av miljøet i interiøret

Hvis du ser nærmere på de forskjellige interiørdetaljene i dette drømmehuset, vil du oppdage at de gjenspeiler bygningens omgivelser. For eksempel har et stort spisebord i tre i brun farge blitt plassert i spisestuen. Det hele er omgitt av blå stoler – en dristig og original beslutning. Det tilsvarer i stor grad det ytre miljøet, der den vakre skogen og havet møtes og sammen utgjør et vakkert felles landskap. Å bo på balkongen er som en drøm som går i oppfyllelse. Du har en fantastisk hengekøye, den fungerer samtidig som et støttepunkt i atmosfæren. Når du ligger på det og nyter middag eller lunsj ved bordet, kan du umiddelbart glemme hverdagens bekymringer.

Soverommet i drømmehuset ved havet er også i en vakker nautisk stil

drømmehus lite soverom

Oppmerksomhet på detaljene

De nøye utførte detaljene utgjør den virkelige sjarmen til drømmehuset. For da har det hele sin egen selvstendig, umiskjennelig individuelle karakter. Dette gjelder alt dekorativt tilbehør samt lett utskiftbare gjenstander som fat, blomstervaser og andre smykker. Fordi et drømmehus ikke bare er luksuriøst, samsvarer det også perfekt med dine egne ideer om komfort. Hvordan ville du egentlig føle deg i et slikt drømmehus?

Bildegalleri om temaet “Familie, hav og natur” – en flott dekorasjonside for veggdesign 

drømmehuset flott bildevegg

Detaljene i nautisk stil gir det hele en selvstendig karakter

lager opp på et nautisk tema drømmehus

Å leve og dekorere ideer er i vintage -stil, noe som passer godt til det nautiske utseendet på dette drømmehuset

liten garderobe idé drømmehus

inngangsdør hvit idé drømmehus

De tradisjonelle nautiske fargene moderniseres av spennende kombinasjoner

lagring og hvilested drømmehus