Ekstravagante hvite design – Stilige bygninger

Nakameguro House by LEVEL Architects bokhyller

hvit Design ser ut til å være “i” de siste dagene, og vi vet at de fleste av dere er gale på det. Det ga oss ideen om å lage et innlegg som oppfyller ditt ønske om “de uutnyttede hvit design“Vil korrespondere. Vi har besluttet å samle 15 vakre hvite hus som presenterer rommene sine her og minner oss om individuelle detaljer.

Hvis du klikker på hvert bilde, kan du se flere bilder og detaljer om hvert prosjekt. Nyt bildeopplevelsen og gi oss beskjed om hvilket hus du liker best.

house leiria manuel aires mateus weisse design

manuel aires mateus portugal leiria weiss design

Vårt førstevalg er et hus bygget av Arkitekt Manuel Aires Mateus er designet og ligger i Portugal, på en høyde med utsikt over byen Leiria. Minimalistisk og moderne, huset er delt inn i to forskjellige områder, det ene for underholdning og det andre for å sove. Soverommene ligger under jorden med tilgang til private terrasser som fører til bakgården.

Villa p hvite design elsker arkitekt

Villa-P weiss designidee arkitektur

Villa P er et originalt prosjekt opprettet av det østerrikske studioet Elsker arkitektur er designet. Utsiden av dette huset er bare nydelig, fra den helt originale formen til kuttene og fargene valgt av arkitektene. Her presenteres sterke visuelle kontraster: det turkise svømmebassenget utfyller den store tretrappen som forbinder hagen med svømmebassenget og videre hele stien som fører til øverste etasje.

YSY House av weiss design architektur

ysy husdesign hvit arkitektur

Ysy hus er designet av Studio Auas, som ligger i Nagoya, og ligger i Seto, Japan, i en vakker, men bebodd skog, på toppen av en liten ås. Den sjarmerende asymmetriske formen på boligen er godt tilpasset bygningen og er interessant å se på fra alle synsvinkler. Med en matt hvit finish er dette huset veldig annerledes i nabolaget og tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Liten og kreativ, det er et fantastisk eksempel på et smart lite hus.

denish mills bungalow white designs pool

denish mills bungalow hvit design fasade

Her er et annet prosjekt som har moderne design. Dinesh Mills Bungalow er et prosjekt av atelier dnD og ligger like utenfor byen Vadodara, India. Utsiden er ganske fantastisk da huset ser ut til å flyte på et praktfullt svømmebasseng, supplert med en nydelig dekorativ fontene. Den turkise fargen står i kontrast til de hvite veggene i boligen, og gir huset en fantastisk estetisk effekt.

godward guthrie arkitekter strandhus hvite design

Deretter har vi en spektakulært strandhus, det vil sikkert appellere til din eksotiske side. Først fra Ron Sand på 80 -tallet designet, har de nåværende eierne nylig samarbeidet med Julian Guthrie fra Godward Guthrie arkitekter renovert. Alt om denne bygningen er forlokkende, inspirerende ro og full avslapning. Bare klikk på bildet for flere visuelle detaljer.

24th-street fasade hvit design arkitektur

Designet av arkitekten Steve Kent og ligger i Santa Monica, ser det ut til at det neste huset har hoppet ut av et postkort. Med en enkel firkantet form, hvite vegger og et mangfold av farger, er Hus i 24th Street ser ut som en enorm gaveeske.

villa valentina miami beach beach hvite design

villa valentina miami beach hvite design

Villa Valentina er en moderne boligbygning som ligger i Miami Beach, Florida, USA. Dette glamorøse hjemmet inneholder minst 6 bad og 6 soverom. Terrassene i flere etasjer og de brede vinduene gir uforstyrret utsikt over den vakre bukten, mens de strategisk plasserte møblene på verandaen sikrer uforglemmelige øyeblikk ute – som om stranden ikke var nær nok.

Ninety7 husdesignarkitektur hvit

Ninety7 hvit designarkitektur

Sjekk ut dette spennende arkitektoniske prosjektet som ser ut til å ha hoppet ut av en sci-fi-film! Det “Ninety7 @ Siglap ”hus er designet av Aamer Architects og ligger i Singapore. At hvit design sies å være inspirert av de fortryllende utsikten som kan nytes på Siglap -åsen.

luksusbolig hvit fasade designarkitektur

Residence arkitektur moderne hvit design

de Honiton residens er et fantastisk hjem designet av MCK Architects som kombinerer tradisjonelle elementer med moderne innredning. Resultatet? En fascinerende barneseng med god plass til avslapning, et stort utendørs svømmebasseng som ikke kunne vært mer forførende og interiørdesign som inspirerer til friskhet og god smak. Vi ble helt sjarmert av blandingen av murstein, tre og betong som gir dette huset en rustikk og vennlig følelse.

a-cero la finca hvit design

Her er et hus fra A-Cero i “La Finca” Eiendom i byen Pozuelo de Alarcón (Madrid). Dette prosjektet er mindre (1000m2) enn vanlig for selskapet. Dens dimensjoner gjør det til et komfortabelt og praktisk hus som tilbyr maksimal livskvalitet. Den moderne designen, basert på umulige vinkler, og dens spektakulære volumer gjør bygningen til en av de viktigste eksponentene for a-cero-arkitektur. Og et vakkert hvitt hus på listen vår i dag.

dom zlomu design hvit arkitektur

dom zlomu fasade hvit designarkitektur

Denne uvanlige boligen, kalt Dom Zlomu, kommer fra Paulíny Hovorka Architekti og ligger i den lille landsbyen Kynceľová, nær byen Banská Bystrica, Slovakia. Huset har et vakkert naturlandskap og ligger i Tatra -fjellene.

deronda residence weisse designer idéarkitektur

Her er en annen bolig med en uvanlig, men fascinerende arkitektur. Men designet er ikke det eneste uvanlige aspektet ved dette imponerende huset. de Deronda residens kommer fra Space International og ligger i Los Angeles, California, i Hollywood Hills “like under skyggen av Hollywood -skiltet”.

VH-te-T weiss designer arkitektur

VH-te-T villa weiss designer idé

Vi elsker det når vi finner et boligprosjekt som har med kunst å gjøre. Visst, du kan si at de fleste bygninger er kunst på en eller annen måte, men villa VHno T er spesielt designet for å huse eierens omfattende kunstsamling. Dette vakre og kreative huset kommer fra Beel & Achtergael Architects, har et totalt areal på 862 m2 og ligger i Flandern, Belgia.

carrara house andres remy arkitekter hvite design

carrara house weiss designer arkitektur

Carrara Hus ble designet av Andres Remy Arquitectos og ligger i Pilar, Buenos Aires, Argentina. Med et boareal på 660 kvadratmeter ligger huset på en uregelmessig base og er orientert slik at det har den beste utsikten over området. Den rustikke steinen deler inngangssonene mens den står i god kontrast med de hvite veggene i huset.

Nakameguro house by LEVEL Architecten weisse designs

Nakameguro House av LEVEL Architects

At Nakameguro hus av LEVEL Architects: Tre morsomme etasjer er samlet under ett tak og ett navn. Bygget i Meguro-ku, en av de kommunale myndighetene i Tokyo, har boligen et stort, tre etasjers høyt lysbilde. Den 1.762 kvadratmeter store eiendommen gir innbyggere og gjester muligheten til å gå opp trappene og ned sleden mens de beveger seg gjennom huset.

              Nakameguro House av LEVEL Architecten weiss design

Nakameguro House av LEVEL Architects fargerike baller

Nakameguro House av LEVEL Architects design idee