elegant bolig minimalistisk design gressgrønne nyanser

Elegant Melbourne -bolig

Det er noe magisk med renoveringen og transformasjonen av atmosfæren, som tidligere så dyster og tett ut. Du har en uforlignelig følelse av tilfredshet så snart disse blir redesignet til noe spektakulært. Det hele virker desto mer magisk! Jo større følelser! Akkurat en slik sak er beskrevet i denne artikkelen.

Det er en bolig i Melbourne Australia. Det ble bygget på stedet til et tidligere lager. Den spesielt vanskelige oppgaven ble det Splinter Society Architecture Studio tildelt.

Resultatet fra arbeidet deres er bare fantastisk. Den varme og åpne planløsningen var lekeplassen for plassbevisst design. Rommet fikk et helt annet utseende ved bruk av glassflatene og den smarte belysningen. Dette har også fjernet det siste mørke hjørnet.

De brede treflatene har blitt brukt sjenerøst overalt. De vises også i rommene med de uberørte murveggene.

Mer presist, dette er kjøkkenet og spisestuen

elegant bolig glatte overflater treskap og parkett

 Kompakt og sømløselegante stoler i svart retro plast med ben i metall

Fragmenteringen av rommene er fullstendig overvunnet av de ergonomiske hyllene og de nøytrale nyanser. Dette var spesielt viktig gitt den begrensede plassen som er tilgjengelig.

Selv på utsiden mislykkes hvert forsøk på å finne restene av det tidligere varehuset. Du merker bare plenteppet og den stilige trappen. I første etasje er det stue, kjøkken og spiseplass.

De private rommene ligger i andre etasje og sikrer tilbaketrukkethet fra omverdenen

elegant bolig fleksibel design mye gress

Minimalistisk eleganse i gangen

elegant boligpanel innfelt belysning

Snøhvit perfeksjon

elegant bolig smal trapp i hvitt

Denne bygningen er elegant, unik og moderne i sinnet. Vi har å gjøre med et lysende eksempel på smart, lur og bærekraftig design.

I en verden med mindre og mindre boareal er slike bygninger et viktig bidrag til å endre måten vi tenker på de nye globale utfordringene. Overgangen fra industriell til “grønn” tenkning er her symbolisert på vidunderlig vis. Vi kan integrere noe av dette i våre leiligheter i liten skala. Er du enig??

Avslappende med flott utsikt er dagens rekkefølge

elegant bolig stor veranda med tre personvern skjermer