Alle som ønsker et moderne enebolig, som for tiden bygger det eller ønsker å kjøpe et hus, må først stille følgende spørsmål: Hvilket romoppsett passer best for min livsstil? Unge familier velger ofte et nytt hus med et åpent livskonsept. I utgangspunktet ønsker de åpne og romslige rom der du bor uten vegger og dører. Uten tvil har åpen plass -konseptet mange fordeler, men også en ulempe. Du må gi avkall på personvernet ditt i det! Er det slik eller er det moderne romoppsett hvor du kan trekke deg inn i et rom, vil vi se nedenfor. Moderne eneboliger er etterspurt, der matlaging, spising og stue smelter sammen i et enkelt, romslig rom, men hvor soverommet og barnerommet, badet og hjemmekontoret er atskilt. Vi har valgt et slikt eksempel på et moderne enebolig med et “brutt planløsning” -konsept for deg i dag. Det ligger i Florida og imponerer med sin elegante arkitektur og stilige interiørdesign.

 Dette moderne eneboligen i Florida er elegant og sofistikert designet.

Enebolig i Florida med et åpent oppholdskonsept Utsikt fra gaten Mye grønt rundt elegant husfasade

Et moderne enebolig i Florida fanget vår oppmerksomhet

Mens ledende arkitekter og interiørdesignere krangler om trenden mot åpne livskonsepter går mot slutten eller ikke, er det regioner der det aldri vil gå av moten. På steder der været er behagelig varmt hele året, bygger folk gjerne hus med åpne områder i interiøret.

Vi så et så enkelt enebolig i Florida, hvor det er kjent å være fuktig og varmt hele året. Den luksuriøse eiendommen ligger i et boligområde langs en vannkanal nær Lake Maitland i Sentral -Florida. Huset er innebygd i et eviggrønt miljø og den ultramoderne fasaden er perfekt innskrevet i det frodige grøntområdet. Huseiere kommer bare hit i ferien og på ferie. Når det er sagt, er det ikke ditt typiske rekkehus, mer som et stilig privat feriehus. Den har 445 kvadratmeter boareal, så det er nok plass til forskjellige, åpne og lukkede rom.

Uteområdet brukes til å slappe av. Hagebassenget er kombinert med boblebad, og begge inviterer deg til å slappe av utendørs.

Enebolig i Florida med et åpent konsept. Uteområde på baksiden av huset. Basseng i hagen. Boblebad. Utendørs sittegruppe

Dette moderne eneboligen er preget av en sømløs overgang mellom inne og ute

Det første øyekastet på huset avslører dens elegante, moderne stil, der man har vært oppmerksom på de minste detaljene (for eksempel husnummeret). Plantene foran huset har lite vedlikehold og tåler godt det varme Florida -været. Innvendig har enfamiliehuset en sjenerøst designet åpen planløsning. Arkitektene ga bevisst store vinduer slik at man kan beundre de grønne omgivelsene fra alle rom fra innsiden. Frodige eviggrønne planter omgir huset og utsikten fra hvert rom er avslappende og beroligende. Den sømløse overgangen fra en stue til den andre skaper et romslig rom som ikke bare er åpent og vakkert, men også effektivt og veldig funksjonelt.

 Stuen er designet i lyse farger som gjør den enda mer stilig og innbydende.

Enebolig i Florida med et åpent oppholdskonsept, romslig stue i lyse farger, stilfulle møbler, veggdekorasjon, gulv til tak-vinduer

 Hvordan ser dette familiehuset ut inni?

Interiøret designet av interiørdesigner Rob Turner har en nøytral fargepalett. Lyse nyanser får interiøret i dette familiehuset til å se enda mer romslig ut. I tillegg kommer ikke bare uteområdet i fokus, men eierens fargerike kunstsamling kommer også i fokus. Møblene er ultramoderne og har et veldig tydelig formspråk. Atmosfæren i hele det åpne rommet er avslappet. Vinduer fra gulv til tak i stuen gir en fantastisk utsikt over hagen og får den til å se enda mer romslig og innbydende ut. Der ser vi også en innebygd biopeis, flotte fargerike veggdekorasjoner og et lysegrått teppe. De lyse sittemøblene er sømløst innskrevet i denne stilige atmosfæren.

Spise- og stueområdet er romslig og åpent og har en direkte overgang til verandaen.

Enebolig i Florida med et åpent livskonsept, mørke møbler, vennlig romatmosfære, to potteplanter, overgang til verandaen

Innenfor det åpne livskonseptet er individuelle områder atskilt fra hverandre med lave møbler. Det var akkurat det interiørdesignerne gjorde i spisesalen. I tilknytning til verandaen er det også et lyst og romslig rom med vinduer fra gulv til tak. En kreativt arrangert vegg av speil fungerer som dekorasjon. På den ene siden gjenspeiler dette naturen og på den andre siden skaper illusjonen om at det er flere vinduer i rommet. Lavskap skiller dette rommet fra stuen. To vakre potteplanter danner forbindelsen til området utenfor, som man hele tiden ser på. I spisesalen var fokuset på den visuelle kontrasten mellom lyse og mørke farger. Elegante hengelamper over spisebordet fullfører førsteklasses romdesign.

En elegant trapp fører til det ultramoderne kjøkkenet.

Enebolig i Florida med et åpent konsept elegant glass trapp toppmoderne kjøkken kjøkken øy krakk kvartsitt kjøkken speil innebygd belysning

En glastrapp fører til kjøkkenet, som har et minimalistisk design. Det er ingenting overflødig her. Kjøkkenøya med vasken er i midten av rommet, slik at du kan tilberede mat og drikke der. Bak den er komfyren med et kjøkkenspeil laget av kvartsitt av høy kvalitet. Det er et par krakker på kjøkkenøya. Du kan spise frokost der eller ha noe raskt å spise i mellom.

Rull nå ned for å se flere rom i dette eneboligen i Florida. Det moderne interiørdesignet her er et bevis på det trendy konseptet “brutt planløsning”, som blir mer og mer populært.

 Moderne kunstverk og uvanlige pendellamper pynter i trapperommet.

Enebolig i Florida med et åpent trapphus

En andre mini -stue er innredet med elegante møbler og fargerike, kanskje uvanlige kunstverk på veggen.

Enebolig i Florida med åpen stue konsept andre mini stue elegante møbler

Hovedsoverommet er utført i nøytrale farger, med elegante møbler, innebygde lys og mye naturlig lys.

Enebolig i Florida med et åpent konsept om å leve hovedsoverommet nøytrale farger, elegante møbler innebygd lys mye naturlig lys

 I dette eneboligen har badet også et åpent designkonsept.

Enebolig i Florida med åpen planløsning og et romslig bad

 Gjestesoverommet overlater heller ingenting å være ønsket!

Enebolig i Florida med en komfortabel seng i åpen planløsning