moderne mursteinbolig symmetrisk tradisjonell

Moderne mursteinbolig

Det hvite hus og Gracie Mansion er bare to eksempler på statlige boliger i USA. Presidenten bor i den ene og borgermesteren i New York bor i den andre. Denne tradisjonen har også blitt vedtatt av noen ikke-statlige organisasjoner, for eksempel North Carolina State University i Raleigh.

Hobart Upjohn designet den første boligen for lignende formål for North Carolina State Chancellery i 1928. Det ble gjort i en ny georgisk stil. Det er en bygning med et areal på omtrent 2500 kvadratmeter. Det ligger på østsiden av universitetets sørlige campus. I dag har det blitt omgjort til et kunstmuseum.

Arkitekt Marvin Malecha er rektor ved North Carolina University, og han tegnet en bredere bygning med interiørdesigner Judy Pickett. Den ble fullført i 2011 og har klare funksjoner. Stedet heter “The Point”. Det er en kompleks bolig som har oppnådd en balanse mellom forskjellige formål. I den øvre delen fungerer den som en leilighet og i den nedre delen – som et sted for universitetsarrangementer.

Huset med et blikk

Hvem bor her: Kansleren Randy Woodson og hans familie

Plassering: Raleigh, North Carolina, på NC campus

Omfang: 2600 kvadratmeter, 1600 kvadratmeter semi-offentlig plass i første etasje og 2000 kvadratmeter privat bolig i andre etasje

Interessant informasjon: Navnet ble gitt til bygningen av Ann Goodnight, hun ga også den største donasjonen for realiseringen av bygningen. Hele prosjektet kostet rundt 3,5 millioner dollar. All finansiering kom fra private givere.

Design og konstruksjonsteam

Dette er designeren Ellen Weinstein, designerne John Rufty og Randy Beard, og landskapsarkitektene Thomas Skolnicki og Derek Blaylock.

På bildet av Malechas designstudio ser vi den røde murfasaden på bygningen

moderne mursteinbolig innbydende opplyst.

Du kan se gavler, skorsteiner og en symmetrisk komposisjon. Disse ble kombinert med minimalistiske detaljer. En fremtredende trapp er installert ved siden av foyene. Dette bringer samspillet mellom det tradisjonelle og det moderne i forgrunnen.

Sparsomme overflater, åpne områder og enkle detaljer. De gir boligen sitt moderne utseende.

I bakgrunnen av dette bildet kan du også se gavlene og pipene

moderne murstein bolig romslig veranda

De innfelte og utstående elementene kommer til sin rett. Bakfra kan du tydelig se symmetrien. Dette er også vedtatt på utsiden og i sittegruppen nedenfor.

Her ser vi det dekkede sittegruppen i den viste fasaden

moderne mursteinbolig overbygd terrasse med vifter

Vi minner deg igjen: Første etasje er et semi-offentlig område. Opptil 60 sponsorarrangementer og opptil 360 andre arrangementer arrangeres her. Designet i dette området er både innover og utover.

Den neste verandaen med takvifter serverer kanslerfamilien, som kan nyte utsikten utover herfra

moderne bolig laget av hvite takbjelker i teglstein

Bygningen har vunnet mange priser, og en av dem er Brick Manufacturers Organization. Disse ble tildelt for den unike tegldesignen som integrerer den originale leiresteinen.

Dette oppnår en fantastisk estetisk og varig effekt

moderne murstein bolig smale vindusåpninger

Det store inngangspartiet viser en gitterstruktur av stein og tre på gulvet. Lysene var til og med integrert i den. [De følgende bildene er fra dustin.peck.photography.inc]

Tregulvet mellom bjelkene var laget av sypress fra Woodmann University Forest

moderne bolig laget av murstein edelt mahognitre

De tverrgående strukturene har sekundære rutenett. De er justert på peisen og på døren i enden av rommet. De er passende, fordi den formelle trappen ble lagt rett ved siden av den.

Den sentrale trappen integrerer sørlige tradisjoner med sin milde skråning og kantete trinn nedenfor

moderne murstein bolig elegant trapp og piano

Sistnevnte fungerer som et pallplass for kansleren. Offisielle gjester blir ønsket velkommen der. Men hvis du ser nøye på haugene, kan du se det moderne preget. Disse gjentar profilene på trappene på en fin måte.

Gulvbelegg laget av lokalt hentet eik har blitt installert overalt. De gir gulvet og veggene et lett og konsistent utseende.

Varme aksenter er gitt til atmosfæren av de røde, brune og lysebrune flekkene

moderne mursteinbolig gulv-til-tak-vinduer og bokhyller

Kona til Randy Woodson er eier av et galleri, og hun ga et viktig bidrag til innredningen.

Kunstverket som er valgt her er en forlengelse av den varme fargepaletten som allerede er brukt

moderne murstein bolig abstrakt vegg kunst rød og gul

Med alle fester og innsamlingsarrangementer i første etasje var spisestuen i første etasje et must. Som alle andre rom mottar denne også naturlig lys fra minst to sider. Du kan også se en av de ni skorsteinene her.

Du har fortsatt direkte tilgang til terrassen

moderne krystall lysekrone i murstein

En annen pris for bygningen kom fra National Association of Housing Builders. Kjøkkenet ble erklært det beste i 2012. Dette inkluderer et hvelvet tak og tilbyr mye naturlig lys. De hvite skapene og de svarte granittflatene. Du kan også finne veldig interessante detaljer som den håndskulpturerte pipen.

Et annet interessant element er introduksjonen av krakken under forlengelsen av kjøkkenøya

moderne murstein bolig filigran spor belysning

Det er en koselig spisestue ved siden av kjøkkenet. Denne leveres med lys fra kjøkkenet. Dette trenger gjennom åpningen mellom skapene og glassdøren.

La du merke til at skapene kan nås fra begge sider – fra kjøkkenet og fra spisestuen

moderne murveggskille med benkeplate

Nå kommer vi til det siste punktet i denne artikkelen – en siste titt på huset. Den gir et glimt inn i kanslerens stue. Bak den kan du se soverommet og utgang til terrassen. Fordelen med de nedre rommene er bredden, og den øverste etasjen viser et hvelvet tak og rikelig med naturlig lysinngang.

Vil du også tildele denne statsboligen en pris, og i så fall hvilken?

moderne bolig laget av lysegrå og korallrøde murstein