fasadehuset fasade treelementer garasjeport foran hagedesign innkjørsel

Hvilken fasade passer ditt hus??

Å designe husfasaden individuelt og vakkert på samme tid er et viktig problem som flere og flere mennesker står overfor. Dette har ført til at man alltid finner originale løsninger for husfasader. De kommer fra forskjellige hjørner av landet og noen ganger til og med fra mange forskjellige land.

For å gjøre valget ditt enklere, har vi satt sammen mange eksempler som vi tror kan være til stor hjelp. Ved å gjøre det, som ofte de siste ukene, har vi konsentrert aksenten om husfasader i byen og deres utseende fra gaten.

1. Fasaden, som gjentar forskjellige elementer på forskjellige nivåer

fasadehuset fasade hvite treelementer gjerde inngangsparti treport

Disse eksemplene ser veldig harmoniske ut. Huset ble designet med ett materiale, og det samme ble også brukt til veggen som vender mot gaten. Det hele ble deretter kombinert med en treport.

2. Utfør fasaden med varme, sørlige nyanser

fasadehuset fasadefarger oransje varme fargevalg

Middelhavet temaet blir mer og mer populært. Dette er preget av farger som hvitt og blått, men også pastellfarger, oransje og andre brennende nyanser. Ofte er en gitterformet port plassert foran en av disse for å få det generelle utseendet til å virke sømløst.

I maritim stil

fasadehuset fasade farger blå hvitt middelhavsmaritim stil

Moderne og minimalistisk i hvitt og blått

fasadehuset fasade farger blå hvitt middelhavsmoderne

3. Murstein med mørk blå

fasadehuset fasader farger blå hvite murstein

Slike design ser ut til å ha blitt påvirket av noen av de beste trendene innen interiørdesign. Mørk blå er veldig relevant der. Utsatte murvegger finnes også ofte der. En slik moderne kombinasjon, men likevel inspirert av den landlige karakteren!

4. Langstrakte bjelker

fasadehuset fasade treelementer trebjelker murstein

Moderne konsepter kan også omfatte fasader med langstrakte trebjelker. Ofte kombineres disse med en liten jord full av planter med spisse blader. Også en idé med en sørlig karakter! I stedet kan en vanlig plen gis her.

5. Marmorfasaden

fasadehuset fasade marmor hvit svart veranda på terrassen

En slik løsning ser eksklusiv og virkelig vakker, så vel som luksuriøs ut. Du må bare bestemme hvilken farge som vil passe for deg.

6. Hvis fasaden er på en ujevn, komplisert overflate …

fasadehuset fasade betongpaneler steinmur gjerde

Noen ganger har du land som ligger på et gatehjørne eller i et ujevnt område. I dette tilfellet brukes ofte en liten port og prefabrikkerte betongpaneler. Disse er satt på forskjellige dybder i jorden på forskjellige punkter. Selvfølgelig må det minst dype stedet allerede være stabilt nok.

Betongplater i kontrast til trebjelkene

 fasadehuset fasade trebjelker betongpaneler inngangsparti treport