det ideelle huset naturlige farger elegant og frisk flott grønn eng

Finn det ideelle hjemmet

Liker du åpne planløsninger? Gjør deg uten de viktorianske elementene! Hater du trapper? Skyv deretter ned i stedet. Nedenfor er noen grunnleggende tips for å bestemme din livsstil.

Når du leter etter en leilighet å kjøpe eller leie, må du være tydelig på deg selv.

Du må definere livsstilen som er riktig for deg. Visse typer mennesker liker og hater bestemte komponenter.

Husk de viktigste elementene i bygningene og se etter den rette kombinasjonen av disse for deg.

Regioner og ledige leiligheter

Eiendommene som er tilgjengelige på markedet er sterkt knyttet til detaljene i en region. Huset må ikke bare passe din smak, men også din livsstil.

Vil du heller være en del av et by-, forstads- eller bygdesamfunn? Vil du bo i et bestemt nabolag? Undersøk hvilken konstruksjonstype som er typisk og mest vanlig der.

Har du allerede en planløsning i tankene? Kanskje du kan reise rundt i området og se leilighetene?

Blir bygget der på den måten du vil?

I dag skal vi ta USA som et eksempel og undersøke vanlige bygningstyper der.

Kolonial stil

det ideelle huset i kolonistil veldig elegant i hvitt

Dette er en av de tradisjonelle stilene i Amerika og er vanlig langs Esat -kysten. Denne typen arkitektur viser en symmetrisk fasade, to etasjer og en formell inngang og senter.

Ville det være noe for deg?

Denne arkitekturen har overflødig bremseelementer. Innvendig har du oppnådd stor hygge ved å lagre første etasje for stua og den andre – for stuen.

Små og separate rom nede kan gi en formell stemning og kan noen ganger være for mørke. Denne typen inndeling er det motsatte av den åpne planløsningen.

Håndverkerbungalower

den ideelle husbungalowtypen travertin og tre

Denne amerikanske stilen ble inspirert av tidlige britiske håndverksstiler. De arkitektoniske verkene som er typiske for dette er kjent for sin solide konstruksjon, konstruksjon av høy kvalitet og dype profiler. De mest brukte materialene er stein og tre, og takket være disse har husene en varm og naturlig atmosfære. Præriehusene har en lignende innredning. Sistnevnte dominerer i vest.

Ville dette være noe for deg??

Den store fordelen med denne typen hus er den kompakte utformingen av plassen. Integrasjonen av flere overflater, skap i kinesisk stil og hyller bidrar alle til dette.

Men her må du ofte reparere og redigere noe. Det kan koste mye.

Cape Cod -stil

det ideelle to-etasjers huset med amerikansk teft

Det er en veldig populær stil på østkysten. Det sirkulære utseendet er typisk her. Andre umiskjennelige symboler er de belyste gavltakvinduene.

Er det noe for deg??

Kompakt utstyr og sjarmerende stil gjør dette huset til det beste for små husholdninger. Mange bygdehus er av denne typen.

Ulempen er den samme som med andre landsteder: den har lite lagringsplass.

Viktoriansk stil

det ideelle huset i viktoriansk stil med en koselig overbygd terrasse

De elegante konditorlistene er et typisk tegn. Flere porter, tårn og andre dekorative former ble designet i dette. Inne er det mange flotte små rom og arbeidsplasser.

Ville det være noe for deg?

Det særegne ved dette huset kan oppfattes som fordeler eller ulemper. På den ene siden vil du ha plass til alt – et musikkrom, et arbeidsområde, et bibliotek. Dette er selvfølgelig en fordel. På den annen side ville du ha små brede rom, og det plager mange mennesker!

I tillegg er restaurering av slike historiske hus alt annet enn billig.

Spansk stil

det ideelle huset med innbydende middelhavsarkitektur

Den spanske husstilen er spesielt vanlig i de varmere områdene i landet. Det er mange renessanseelementer som arkader og stukk.

Noen har terrasser over den sentrale delen av gårdsplassen.

Ville det være noe for deg?

Materialene som er typiske for denne arkitekturen er selvfølgelig kule, noe som igjen er helt egnet for det varme klimaet. De herlige gardinene og de fine områdene deres er fantastiske for sommerunderholdning. Som i tradisjonell spansk stil er gårdsplassene og terrassene små.

ranch

det ideelle huset enetasjes ranchtype

Denne arkitekturen utvider seg på en enkelt scene. Du finner dem over hele landet. Nøkkelfunksjoner er de åpne planløsningene, verandaene og den innsatte garasjen

Ville det være noe for deg?

Disse husene er et naturlig valg for familiene. Disse er veldig enkle å vedlikeholde av samme grunn.

Rekkehus av Ben Herzog Architect, PC

det ideelle huset veldig tradisjonelt med en rekkverk av smijern

Denne typen arkitektur kan sees i en rekke forskjellige former, avhengig av byen. Inne er det enten et stort sammenhengende rom eller flere små rom stilt opp ved siden av hverandre.

Ville det være noe for deg?

Nyopprettede leiligheter av denne typen har mer plass, men dette gjelder ikke de klassiske konstruksjonene. Den klassiske varianten vil fortrylle deg med de mange vakre dekorasjonene.

Moderne husstil

det ideelle huset moderne, funksjonelt, romslig

Det er absolutt mange forskjellige underkategorier i mellom. Husene bygget i moderne stil har noen fellestrekk. Dette er de åpne boligplanene, det brede utvalget av glassapplikasjoner og det spesielt friske utseendet.

Ville det være noe for deg?

Elskere av moderne design ville glede seg over slikt utstyr. De brede rommene er komfortable for å bo og for underholdning!

Ja, det handlet om Amerika i dag. Men mange av disse stilene vises også her i en mer eller mindre modifisert form. I tillegg er disse eksemplene avhengige av prosessen: Hvilke spørsmål bør stilles når du går videre til kjøp av en ny leilighet.

Våningshusetypenden ideelle hjemmegårdsatmosfæren