arkitektur for fremtidens moderne bygninger

Vertikalt arkitektursystem som du kan gå på

Nå vil vi vise deg et verk av moderne arkitektur som har fullstendig forandret ideen om høyhus i det 21. århundre. Det er en slags vertikal by omgitt av store ramper, som gater.

Ulike teknikker for å generere bærekraftig energi er integrert.

Videre er det bygget et flott system for organisering av søppeloppsamling og drenering av vann. Så det representerer et vertikalt økosystem som man kan gå på.

Tårnet har forskjellige funksjoner og ble opprettet for en konkurranse om høyhus. Prosjektet vant, og vi på friske ideer ville synes det var overraskende hvis det var annerledes.

Fremtidens arkitektur – et vertikalt økosystem

London arkitektur av fremtidens moderne bygning vertikal struktur

Byggingen av denne skyskraperen var planlagt i London. Den består av seks strukturelle rør i rustfritt stål. De støttes på to ramper og omslutter forskjellige vertikale elementer. Disse fungerer som gangflater for mennesker, ledning av energi, vann, søppel og representerer prefabrikkerte modulelementer. Alle disse elementene er satt sammen på overflaten av strukturen og utvider dermed de seks stolpene. Det hele ble planlagt fra begynnelsen som en konfigurasjon av åpen plan og fleksible rom som er tilpasset en serie programmer.

Moderne arkitektur – vinneren av konkurransen

skyskraper prosjekt arkitektur av fremtidens moderne bygning london

Arkitekturens form er designet med tanke på egnede funksjoner. Målet er å øke passiv energi og redusere behovet for kunstig lys, ventilasjon og kjøling. Ulike programmatiske elementer har blitt distribuert vertikalt langs de to rampene og er forbundet med broer. De “endeløse” rampene vever og slynger seg mellom bygningsdelene og stiger godt over bakken.

Åpen plan og fleksible mellomrom

london prosjekter arkitektur av fremtidens moderne bygninger kjøpesenter skyskrapere

Plasser og fellesrom i forskjellige etasjer. Tilbyr utsikt over byen. De skaper dynamiske mellomrom der du kan chatte og andre – hvor du kan trekke deg tilbake.

Den generelle utformingen får den urbane karakteren

skyskraperarkitektur for fremtidens moderne bygninger london

Dermed skriver tårnet seg sømløst inn i bylandskapet

skyskraperarkitektur for fremtidens moderne bygninger london

Stedet for den projiserte skyskraperen i et London -distrikt

arkitektur for fremtidens moderne byggeprosjekter london -nabolag

Prosjekt og blåkopi

 planen for fremtidens moderne byggeprosjekter