Gammel låve omgjort til en attraktiv boligGammel låve ble til en attraktiv bolig

Å gi nytt liv til en gammel bygning ved å renovere og restaurere den er ikke en lett oppgave. Det er definitivt mer utfordrende enn å designe splitter nye boliger og hus. House G ligger i den vakre nederlandske byen Geldermalsen, og er et flott eksempel på en renovering som ser genial og stilig ut.

Opprinnelig var denne bygningsstrukturen en gammel, dyster låve. I dag presenterer vi deres konvertering av Macwan Architects + Urbanists i en luftig, sjarmerende, moderne bolig.

På høyeste nivå

Gammel låve i en attraktiv bolig med bjelkeloft

Stor stue og mykt teppe

Gammel låve i et attraktivt teppe med moderne design

De tidligere eierne har allerede utvidet det vertikalt ved å bygge to nye etasjer som faktisk forbedret hele designet litt. En av de største utfordringene ved renoveringen var å la mer naturlig lys strømme inn i rommet og fjerne de mørke hjørnene. En lang smutthull er gitt på loftet og takvinduer er lagt til dette målet. De høyere etasjene i huset skaper et åpent, innbydende utseende.

Det lavere nivået på hus G viser mer private områder med en stilig stue, et ergonomisk, moderne kjøkken og en stor spisestue. En kjøkkenøy på hjul fungerer også som en lagringsenhet, og det store husbiblioteket skaper et vakkert bakteppe for tretrappen som fører til det øverste nivået.

Med en balansert kombinasjon av rustikke og moderne detaljer, tilbyr House G et utmerket tilfluktssted. Den elegante transformasjonen forbinder huset med det vakre, naturlige landskapet utenfor og tilbyr en koselig atmosfære.

Innebygd peis dekket med fliser – koselig lesehjørneGammel låve i et attraktivt bolighusbibliotek innebygd peis

Røde spisestoler er slående

Låve i en attraktiv bolig kjøkkenbjelker tre rustikk

Nedhengt tak av tre

Gammel låve i et attraktivt boligkjøkken i lav etasje

Minimalistisk flytende trapp

Låve i en attraktiv bolig flytende trapp

Trebjelker for et rustikt utseende

Gammel låve i et attraktivt vindu med naturlig lys

Trappen fører til toppetasjen

Gammel låve i en attraktiv bolig oppe trapper  Husets mørke hjørner var borte

Interiørhus G før restaurering etterpå

  Design fra de to nivåeneGammel låve i en attraktiv bolig med åpen planløsning