Hus i form av pyramidedesign belysning leilighet

Innovativt og utrolig – ekstraordinær bygningsstruktur

Hva får et hus til å se rart og ekstraordinært ut? Er det formen, fasaden, landskapet, interiøret eller noe annet? Etter vår mening kan det riktige svaret faktisk være: detaljen som får huset til å skille seg ut og merkelig.

Det skal under ingen omstendigheter være noe ukjent og aldri sett før nå. De egyptiske pyramidene har vært kjent for menneskeheten i årtusener, men et pyramideformet hus er definitivt ikke noe du forventer å se mens du går.

Dette er bare et konseptuelt husprosjekt av den meksikanske arkitekten Juan Carlos Ramos, og forhåpentligvis vil det bli designet og bygget på et tidspunkt i fremtiden. Designet deltar i en arkitektkonkurranse.

Hus i form av en pyramide – prosjekt av Juan Carlos Ramos

Hus i form av pyramidesign belysningsfasade

Bygningsstrukturen har en enkel, geometrisk form som alle vil kjenne igjen, men måten den presenteres på vil umiddelbart fange øyet. Huset er ekstraordinært, attraktivt og symbolsk på samme tid. Det er mange vinduer, og de fleste er plassert asymmetrisk. En stor glassvegg fungerer som en fasade som lar dagslys flomme inn i huset.

Prototypen på huset har to etasjer og et loft. Det mest interessante med det, bortsett fra den utradisjonelle designen, er at huset fremdeles har en terrasse, et bibliotek, en bilgarasje og et innspillingsstudio.

Ta en titt på bildegalleriet nedenfor og gi oss beskjed om din kommentar!

 Massiv, solid glassvegg slipper inn dagslysHus i form av pyramidesign belysning fasade glass  Lyse hvite vegger reflekterer sollysetHus i form av pyramidesign som er særegent

Finurlig design i kontrast til det dårlige været

Hus-i-pyramiden-design-hus-eksteriør

Bilgarasje i første etasje

Hus i form av pyramideutkast konseptdesigngarasje

Byggeplaner og utkast

Hus i form av en pyramideoversikt