oppkjørselen asfalterer steindekke grøntområde

Bane den grønne oppkjørselen

Neste gang regndråpene begynner å dunke, ta ut båtene dine og følg stien til vannstrømmen. Hvor går det videre etter at vannet faller fra taket??

Hvis huset ditt har den vanlige konstruksjonen, renner vannet ned i takrennene, renner ned på asfaltbanen og bærer med seg mange skitne stoffer som petroleum og plantevernmidler.

Etter hvert vil denne elven finne veien til kloakken for regnvann. Så langt kan du følge denne reisen visuelt, men den slutter absolutt ikke her. En stor del av vannmassen finner veien til elver og innsjøer.

Oppkjørselen ser mye bedre ut når den er grønn

grønne oppkjørselen asfalterer betongplater

Å endre regnvannets retning mot jorden er et mye mer miljøvennlig alternativ. Mikroorganismer i jorden er i stand til å fordøye forurensningen. Så alt som kommer tilbake til akviferen blir helt rengjort.

Hvis jorda siver med vann, unngår man også korrosjon og andre farer.

Vurder derfor å bytte ut betong eller asfalt med et permeabelt stoff. De vil dermed oppmuntre til påfylling med undervann og eiendommen generelt vil få et mykere utseende.

Fyll betonghullene med gress

innkjørsel fortau foran huset betonggress

Det første trinnet i å lage et gjennomtrengelig gulv er å bestemme hvilket trinn som skal tas. Så du kan effektivt få en grønn Bane oppkjørselen.

De åpne cellene er ganske enkelt laget av betong med hull som skal fylles med permeabelt materiale. Å fylle disse med vegetasjon kan generelt myke utseendet, og du kan legge til litt grønt på sidene.

Bane den flytende oppkjørselen

bane oppkjørselen foran huset flytende fortau betongplen

Belegningssteinene i stilen, disse “åpne cellene”, tilbyr den minimale plassen en bil trenger for å navigere. Det som er under steinene er alt som virkelig er viktig.

Polyuretanforing bør plasseres i nærheten av en grunnmur eller betongkonstruksjon som må beskyttes mot tilbakestrømning av vann.

Ta gjennomtrengelige belegningsstein i bruk

bane oppkjørselen fra steinheller

Gjennomtrengelige belegningsstein er forbundet med aggregater som lar vannet renne gjennom. Strimler er i hvert stykke, og de har riktig bredde og gjør installasjonen enklere. I dette tilfellet er det du absolutt trenger en solid base.

Det er en type keramisk belegningsstein som er porøs. Disse slipper vannet direkte gjennom, og du trenger ikke linjene på sidene for dette. På denne måten kan gapet være smalere og trenger ikke fylles med aggregat, slik det ellers er vanlig. Dette er en eiendom som også kan sees i andre belegningsstein.

På grunn av den lille størrelsen på belegningssteinene, er brudd eller bøyning ikke et problem i det kalde klimaet.

Design med småstein

konstruksjonsanlegg for grusoppkjørselen

Småstein er en annen overflate å vurdere. Den trenger også en understruktur under basen, som vil styrke dens gjennomtrengelige natur.

Det er vanligvis en plastmatte med runde bikakeceller. De er konstruert for å fungere som bærende støtter. Disse cellene er fylt med småstein og hjelper til med å holde regnvann i bakken og holde det borte fra kloakkene.

Hvis du bor i et område der de tunge fossene er vanlige og stien din må brøytes, kan småsteinene bli enda mer problemfrie.

Kombinasjon av forskjellige systemer

Brolegg oppkjørselen fra forskjellige materialer hus

En kombinasjon av forskjellige systemer kan brukes. Brostein og betongstrimler satt sammen gjør noe ganske interessant ute av veien.

Open Cell Systems

trehus betongplater stein fortau gress

Når du har bestemt deg for et system og du er klar til å installere det, må du bruke så mye vann som mulig fra terrassen, taklinjen og nedløpene. Dette vil tillate deg å samle så mye regnvann som du kan.

Åpne cellesystemer som disse gjør det mulig å trenge gjennom mer enn 40% av arealet.

Mange områder har også byggekoder for gjennomtrengelige overflater. Som du kan se fra artikkelen i dag, er oppkjørselen det perfekte stedet å gjøre dette.

Inngang mellom to bygninger

oppkjørselen asfaltere gulv betonggress

Vil du asfaltere en grønn innkjørsel? Her er mer informasjon om det.

Hvem du skal ansette: Du trenger noen som kan kjøre en gravemaskin og et landskapsarbeidsteam for å bruke beleggingssystemet.

Viktige ting å vurdere: Finn ut hva slags jord du har. Du har forskjellige materialer å velge mellom, som spenner mellom sand og leire. Den andre tørker mye saktere.

Med asfalt og betong

hus garasje stein fortau asfalt hage

Tillatelse: Sjekk kravene til lokalsamfunnet, men i de fleste tilfeller vil det sannsynligvis ikke være noen med mindre du bygger et overdimensjonert prosjekt.

Smal oppkjørsel i betong

Inngang til betonghagen

Den beste tiden å gjennomføre et slikt prosjekt: sen vår eller sommer, hvis været samarbeider. På grunn av faren for at frost trenger inn i dypet, anbefales ikke konstruksjon om vinteren.

Prosjektets varighet: en til to uker.

Vi ønsker deg lykke til med dette!