utvendig herregård innredning ideer garbige aksenter

Ideer til innredning av landsteder

Klassisk, elegant og komfortabel: uten unntak er dette egenskaper som kan tilskrives landlig stil. de Husmøbler Å gjøre det praktisk og komfortabelt er ikke en vanskelig oppgave. Samtidig er det viktig å holde alt enkelt og organisk.

Denne stilen gir deg mange muligheter som ville være umulige for andre. Du kan legge til mye tilbehør og møbler i interiøret. Disse gir huset ditt en unik karakter.

Ethvert hus kan internalisere den landlige ånden, og det fungerer fantastisk uavhengig av landskapet rundt. Landlig, minimalistisk og koselig, lar deg markere elementene du vil ha. Det hele fungerer med en preferanse for detaljene.

Hvordan kan vi gjøre landstedet vårt stilig og komfortabelt

ideer om organisk tekstur på landet hjem

En av de mest respekterte egenskapene til den landlige stilen er at den gjør det mulig å bruke egne demosamlinger og gamle møbler i designet som du ellers ville måtte kaste.

  1. Design utendørsområdet

Når du lager landstedets design, er oppmerksomhet til omgivelsene like viktig som utformingen av interiøret. Jeg liker å beskrive følelsen som er forårsaket av landlig design i bilder: Det ligner det øyeblikket da du bare er ett skritt foran døren og du allerede kan føle avslapningen ved å komme hjem.

En veranda som omgir hele huset er en av de beste måtene å oppnå et klassisk, men likevel landlig utseende. Dette er et element som faktisk setter tonen til resten av hjemmemøblene. Hvis du ikke har nok plass, kan denne funksjonen også overtas av gårdsplassen foran, terrassen, balkongen eller gårdsplassen foran. Det avhenger mindre av størrelsen og mye mer av riktig design av dekorasjonen.

Fin uteplass

landsted møbler ideer utvendig design

Fyll den omkringliggende terrassen eller gården med et par gyngestoler. Vurder også noen containerplanter og fantastiske roser. Tenk deg hvor vakkert dette vil se ut når de vikler rundt et trepost. Lyktelys representerer en annen enkel og effektiv måte å forskjønne landstedet på uten å overskride visse grenser.

Romantisk belysning

herregård innredning terrasselanter

Landsted terrasse design

landsted møbler ideer uteplass terrasse

  1. Omgitt av tre

Treaksenter ser ut til å bli mer populære for hver dag. Treverket er faktisk hovedelementet som gir herregården sin spesifikke karakter. Det dominerer hele huset. Bruk av veggpaneler, tregulv og til og med tak med synlige trebjelker understreker og understreker den klassiske hyttkarakteren. Hule overflater eldes på en flott måte. I praksis betyr dette at huset utstyrt med dem bare blir vakrere over tid. Hvis du ikke kommer til å bruke tre hovedsakelig, bør du sørge for at steinen og betongen du bruker har en landlig, grov karakter.

Landhusmøbler av tre

moderne interiørdesign ideer landsted møbler tre

Her opplever vi klassiske franske vinduer og andre lysåpninger innenfor et enhetlig konsept. Hvis du ser bort fra dette, har du gjort en innsats for å bruke så lite glass som mulig. Fordi dette materialet ødelegger husenes landlige karakter. Naturlige tremøbler er en fin måte å tilføre mer varme til huset på landet.

Tradisjonell stue

stue dekorere ideer landmøbler

  1. Lys og avslapning

De mest typiske egenskapene til landstedet er økonomien og tilgjengeligheten. Hvit er den mest brukte skyggen i moderne landsteder, og det gir god mening. Siden de fleste eiere har et begrenset budsjett, har de valgt et slank, hvitt utseende.

Hvis du vil legge til litt mer farge, vil lys beige eller krem ​​også fungere fantastisk. Heng imidlertid på hvitt så mye du kan. Dermed vil du oppnå den tradisjonelle landstedet aura.

Fargede aksenter for mer farge

stue herregård med lyse farger

  1. Innbydende kjøkken og flott spisestue

Kjøkkenet er sjelen og hjertet i de fleste moderne hjem, og vi på Freshideen blir aldri lei av å understreke dette igjen og igjen. Men det er enda viktigere innenfor et landstedskonsept. Det beste du kan gjøre er å starte med designet og deretter spre stilen du definitivt har her til resten av rommene.

Sett kjøkken og spisestue sammen

ideer til hjemmemøbler på kjøkkenet spisestue

Alt på kjøkkenet på landet er ukomplisert og livlig. Fargepaletten er vanligvis nøytral og gir det perfekte bakteppet for en eklektisk blanding av møbler. Tre gir en sterk uttalelse her. Sistnevnte sluker både arbeidsområdet for kjøtttilberedning og kjøkkenøya.

På bildet nedenfor kan du se en annen del av utstyret. Det er hyller for blomsterbeholderne, servanter i forkleet og spisebord i tre, som er kombinert med spisebord, som alle understreker plassen. Legg gjerne til antikke lysekroner og bruk klassisk grafikk. Gjennom dette vil du kunne ta en slags tidsreise inn i fortiden, noe som vil sikre et mer koselig utseende.

Innred det lille kjøkkenet med stil

landmøbler ideer kjøkken og spisestue

Enkle linjer

sette opp kjøkken landsted kjøkkenmøbler trevaske

  1. Åpne hyller og skap

Har du allerede lagt merke til de store åpne hyllene og skapene med glassdører? Jeg synes trerammen er helt nydelig. Vi har å gjøre med helt enkle og landlige hyller. Gjennom dem får du øyeblikkelig utseende på landet. Dabai har ikke så høye krav til ledig plass og budsjett for renoveringen. Disse åpne hyllene gir veggen et karakteristisk utseende og gjør det veldig enkelt å veksle mellom de forskjellige dekorasjonene. Det bør understrekes her igjen at blanding og matching av hyller i forskjellige stiler er en fin måte å oppnå din egen stil.

Åpne hyller på kjøkkenet ser enkle og innbydende ut

hvitt kjøkken landmøbler åpne hyller bord

Sørg for å holde fargen til et minimum.

  1. Vakre farger og klassiske ildsteder

Vil du ikke prøve litt dekorasjon og mindre tekstiler? Så du kan oppnå en våningshusstil i stuen og soverommet. Enkle striper og et rutete mønster ser bra ut når det kommer til aksenter og demoputer. De sørger for at du får nok skygge. Er du bekymret for at du ikke vil finne de riktige brikkene som passer perfekt til interiøret ditt? Landstedet stil gjør det fantastisk å huse en eklektisk kombinasjon av stoler, senger, sofaer og tekstiler.

Den riktige country house -ånden

stue innredning ideer country house sofa bord skap

En peis i landlig stil er litt vanskeligere å lage. Du må oppnå perfekte resultater her, ellers ser det ikke bra ut. Vurder en vintage gesims og murstein utvendig. Dermed vil du oppnå et autentisk utseende. Du sørger også for et koselig, drømmende utseende. Med dette vil du føle deg komfortabel og fin selv på de kaldeste vinterdagene.

Husmøbler – innlem peis

landhus møbler ideer stue peis trebord

  1. Vintage-moderne preg

Det er mange små insider -tips som kan brukes til å gjøre landstedet interiør vakkert. Du trenger ikke nødvendigvis å gjennomføre en større renovering. Vurder et vanlig fotbad. Hvis dette gjøres i en dempet nyanse, ser det moderne ut og skriver seg også sømløst inn i motivet. Fine trekabinetter og sidebord gir også fine tretoner uten å måtte redesigne hele gulvet. Så du har muligheten til å blande vintage med moderne (i dette tilfellet ikke å forveksle med moderne). Du må ikke glemme at funksjonen i dette tilfellet går foran skjemaet.

Tilbaketrukkethet av landstedet

innredning ideer landsted soverom skråtak

Har du få vintageartikler tilgjengelig? Ta en shoppingtur til den lokale antikvitetsbutikken. Kort tid etter får du unike dekorasjoner som du stolt kan vise.

Soverom med skråtak

innredning ideer landsted soverom skråtak seng

Hvis du velger stil på landet, bør du alltid hente inspirasjon fra dette unike utseendet. Det kan brukes på en enkel og effektiv måte. Det vil også være det perfekte bakteppet du kan improvisere med dine egne personlige detaljer. I motsetning til mange andre designstiler fremstår landstedets design som enkelt og sjarmerende over tid.

Landhus bad ideer

landmøbler ideer bad frittstående badekar

Tregulv på badet

bad tregulv trekabinett landsted

Er du en fan av landstedstil og har du et passende sted hvor du kan hevde deg? I så fall håper vi at denne artikkelen har vært nyttig for deg.