Hvis man nøkternt sammenligner livet i storbyen og det i landet, så vil mange ha tvil. Byene er allerede overfylte, så boarealet der blir mindre og mindre. I tillegg er byluften forurenset og fører til mange sykdommer som sakte dreper oss. Det er alltid for høyt, for hektisk og for stressende i storbyen. Av disse og sikkert mange andre årsakene er flere og flere mennesker interessert i nye alternativer i det moderne livet. De såkalte bittesmå husene har kommet ut av dette og har etablert seg som et alternativ for å bo i nærheten av naturen. De beviser at det i det moderne samfunn ikke er boarealet som teller, men livskvaliteten. Små hus er ikke noe nytt innen boligdesign, men de har etablert seg som den absolutte hjemmetrenden de siste 10 årene og blir stadig mer populære. Hva som egentlig ligger bak dette, vil vi forklare i det følgende.

Små hus er en absolutt trend som tilsvarer vår dype jakt på å leve nær naturen.

Små hus bor mindre midt i naturen, laget av tre

  • Mange mennesker oppdager fordelene med små hus

Som alt i livet endres våre ideer om moderne liv. Trangen til luksus og komfort har gått tilbake, nå er det på tide å bo mindre og minimere boareal. De små husene beviser at det er fullt mulig. Man streber nå etter å bo i et lite boareal, men i full fred og ro, om mulig midt i naturen.

Personlig frihet, et balansert liv og nærhet til naturen er svært viktig i vårt samfunn. Et lite hus scorer med gjennomtenkt, innovativ design. Det fører faktisk til et enklere, men mer meningsfylt liv og forbinder familie og venner med naturen. Små hus kan plasseres i skogen eller ikke langt fra stranden. Noen er til og med på hjul, slik at eierne ofte kan endre bosted avhengig av smak og preferanser. Innvendig er de små husene ikke dårligere innredet enn mange leiligheter i storbyen. Du må bare godta de mindre skalaene og se etter fordelene med de små husene ikke i rommet, men andre steder.

 Å bo midt i skogen er romantisk og helt avslappende.

Tiny Houses så romantisk og avslappende et midt i skogen

En spesiell fordel med de små husene er deres lave pris. De er stabile, i de fleste tilfeller utelukkende laget av tre, men godt isolert og komfortabelt designet. Men de koster ikke så mye penger som de fleste hus i byer og landsbyer. Hvis du velger denne enkle varianten av å leve, kan du glemme alt om boliglån og månedlige utbetalinger. Små boligpriser er rimelige, men kvaliteten på boliger er på ingen måte begrenset. Tvert imot, i det indre av hvert lille hus har du råd til den komforten du ønsker. Fullt utstyrt kjøkken, komfortabelt møblert stue og soverom, lite, koselig bad venter på beboere som er i humør for enkel stue.

 Mobil bo? Ja, det er fullt mulig i et lite hus.

Tiny Houses mobile living endrer boligen din vakre lille trehus i gult

  • Mer nyttig informasjon om de små husene.

Små hus kan finnes i forskjellige design og kan kjøpes som prefabrikkerte bygninger. Men hvis du vil lage noe unikt selv og ha nok manuell fingerferdighet, kan du bygge et slikt hus selv. Den neste videoen viser hvor enkelt det er:

I vårt bildegalleri finner du flotte bilder av bittesmå hus som har veldig forskjellig utseende. Disse kan være en god inspirasjonskilde for deg. Designet deres er enten påvirket av det typiske skoghuset eller ligner et drivhus. Det er også de på hjul eller innsatser som flyter litt i luften. Imidlertid er de alle perfekte eksempler på enklere, mobilt liv midt i naturen. Innvendig er de små husene moderne og veldig komfortabelt innredet, slik at du ikke trenger å klare deg uten noe. Du kan sjelden finne en så unik symbiose av funksjon og stil. Men med moderne bittesmå hus! Vil du unne deg en snart?

 Et lite hus konstruert av metall og plassert på stylter.

Små hus lite metallhus på stylter

 Noen ganger er små hus til og med to-etasjers!

Tiny Houses to-etasjes veldig enkel konstruksjon veldig attraktivt design

 Inne har du alt som et landsted tilbyr i et lite område.

Tiny Houses lille hus inne i alt du trenger

 Du kan også ha en liten veranda og se naturen derfra.

Tiny Houses lite trehus veranda veldig romantisk

 Fint lite hus med hage og uteservering.

Tiny Houses Fint lite hus med hage og utendørs sittegruppe

 Bla nå gjennom bildegalleriet for å beundre flere flotte eksempler på små hus!

Tiny Houses et lite metall- og trehus på hjul med et utendørs sitteområde

Redaksjonen ønsker deg masse moro!

Tiny hus lite hus med hage tre gjerde hvite mange trær

Tiny hus lite hus med hageblomster inkludert roser

Tiny hus trehus to-etasjers i skogen

Små hus interessant design stor veranda

Små hus vakkert lite hus moderne design mange blomster vinterhage

Små hus bor mindre midt i naturens enkle design

Tiny Houses iøynefallende design lite hus på hjul

Små hus moderne små hus veranda glassdører

Tiny Houses små Huas som et telt midt i skogen

Tiny Houses lille metallhus bygget veldig praktisk plassert i feltet