Moderne sommerhus i Mexico

For lengst er dagene da husbyggingen ble bestemt av bare noen få tverrgående esker og terninger, med enhver mangel på fantasi og originalitet. Moderne arkitektur tilpasser husene til eiernes spesifikke behov og gir dem unike konturer.

Her ser vi en moderne bolig, som ligger i Hermosillo, Sonora, Mexico.

Det er et verk som definitivt kan klassifiseres i premiumområdet og er preget av en slående silhuett, som ble laget spesielt for dette tilfellet av arkitekter av Architects Imativa. De spesifikke behovene til lokaliteten ble dermed dekket.

Fra gaten ser fasaden på Residencia R35 ut som et typisk moderne hjem. Etter det første trinnet inne vil du imidlertid bli fascinert av samspillet mellom private og offentlige rom.

Utvendig og innvendig beslag har blitt sømløst integrert i de vanlige beslagene på de forskjellige nivåene.

De vakre trappene sørger for at de forskjellige trinnene flyter uanstrengt inn i hverandre. Den sentrale gårdsplassen blir deretter hjertet og sjelen til boligen. Ett trinn under gårdsplassen er det et forfriskende privat basseng, og dette er omgitt av en bred treterrasse.

Samtidsbolig

Massiv taktekking i første etasje

Friskt gress i bakgården

Innebygd basseng

Personvernskjerm laget av naturstein

Blanding av naturlige materialer

Robuste hagetrapper

Det laveste nivået i huset huser et serviceområde. Det er offentlige rom i første etasje. Disse har blitt tildelt underholdning, smarte hjemmemøbler og spisestuen. Gjennom den brede bruken av tre og glass har man unngått dominansen av et bestemt element.

Hvordan finner du ideen og utførelsen av denne arkitekturen?

Vil du føle deg komfortabel i en slik atmosfære?

Varm stemning i stua

Moderne kjøkkeninnredning

Trebjelker over sengen på soverommet

Hvitt utseende

Flytende tretrapper

Innebygd veggbelysning