vindu konstruksjon arkitekt prosjekt teleskoper modell

Den ultimate vinduskonstruksjonen for den lille leiligheten

Ser denne vinduskonstruksjonen ut som et masteroppgaveprosjekt her? For profesjonell, for nyskapende og raffinert? Ja, det er han. Den unge argentinske arkitekten og designeren Aldana Ferrer Garcia har fullført studiene ved Pratt Institute i New York med sitt ergonomiske, utvidbare vindu “More Sky”.

Hun har en mastergrad i industriell design. Ikke bare i studiene, men generelt i arbeidet, setter hun alltid mennesker i sentrum av arkitekturen. Aldana prøver alltid å motvirke likegyldigheten og anonymiteten i design. Med denne særegne vinduskonstruksjonen tilbyr designeren en veldig praktisk og sofistikert løsning for folk som bor i små leiligheter i byene. Det handler om en sofistikert designidee.

Førsteklasses vinduskonstruksjon for den moderne urbane livsstilen

vindu konstruksjon arkitekter ideer liten leilighet

Spesielt hvis du ikke har balkong, kan du dra nytte av et slikt “teleskopvindu”. Den ekspanderer utenfor bygningen og danner en elegant alkove hvor du kan slappe av i komfort. Du kan nyte himmelen og dermed mer lys og frisk luft og hvorfor ikke stjernene om natten. Det innovative vinduet er også tilgjengelig som sash -versjon. I dette tilfellet roterer setedelen ganske enkelt utover og sikrer et helt annet perspektiv for personen som sitter.

En slik vinduskonstruksjon gir også mye lys og en mer munter atmosfære i rommet

vinduskonstruksjon forlenget utvidbart vindusdesign små leiligheter

 Den originale vinduskarmen er laget av lyst tre. Imidlertid kan vinduet også være laget av alle mulige teksturer og materialer som kan tilpasses den spesifikke innredningen og fasaden. Med den teleskopiske versjonen kan du lene deg komfortabelt og avslappet på den nedre delen og bare stoppe. Med den andre flygelmodellen har du fordelen av at du kan sitte helt uforstyrret. Dette vinduet er til og med egnet for meditasjon eller for et energispark, noe som kan føles spesielt sterkt på høyere etasjer.

Har du allerede en idé om hvor du kan installere vinduet “Mer himmel”? Hvilken tekstur og hvilken farge passer for deg og hvilken av de to modellene ville du valgt?

Raffinert design og robust ramme i ett

vindusbyggarkitekt aldana ferrer garcia

Hvis det ikke er utvidet, er vinduet også perfekt for å støtte og ringe

vinduskonstruksjon arkitekt aldana ferrer garcia ergonomisk vindusdesign

Avhengig av utvendig fasade og interiørdesign kan vinduskarmen dekoreres for å passe

vinduskonstruksjon arkitekt ferrer garcia nyskapende design

Endelig tid til å dagdrømme

vinduskonstruksjon små leiligheter urban arkitektur

Inkluder et ekstra stykke himmel i hjemmet ditt

vinduskonstruksjon mer himmel vindu designprosjekt

Vindussetetrekk er like ergonomisk og behagelig som hele vinduskonstruksjonen i seg selv

Vinduskonstruksjon teleskopisk modell, utvidbar treramme