nyskapende husdesign treutvidelse på baksiden

Innovativt husdesign – det bærekraftige krafthuset i London

Power House er resultatet av det kreative arbeidet med Paul Archer Design i London. Hvordan fikk du ideen? I begynnelsen var det et gammelt viktoriansk hus, og det har blitt fullstendig omgjort.

En forlengelse på baksiden og et glassrom ble lagt til

innovativt husdesign tykt glass med mye dagslys

Power House er en reprodusering av et gammelt hus i Highbury, Nord-London, med et bemerkelsesverdig, tredimensjonalt treinteriør. Fokus for designet er den romslige spisestuen med høyt tak i ryggen. Det er et samspill mellom sammenhengende innhold – rammeløse, brede vinduer og lineære trepaneler.

En strukturell glassboks slipper direkte solstråler inn i lokalene. De øvre etasjene i tilbygget er panelert med taktermer av gran.

Trelaget fungerer både som veggbekledning innvendig og som kledning for fasaden

nyskapende husdesign trepanel grønne aksentputer

Denne bygningsbekledningen strekker seg delvis over glasset og fungerer som solbeskyttelse.

En helt ny etasje ble opprettet under det opprinnelige huset. Dette har et åpent, moderne oppsett hvor flere aktiviteter som matlaging, spising og avslapning kan utføres samtidig.

Fullt glassdører gir direkte tilgang til sommerterrassen

innovativ husdesign glasert skyvedør til terrassen

En glassrute på branngavlen, som ligger i musikkrommet i første etasje, fungerer som en balkong med utsikt over det meste av huset. Dette betyr at det er rikelig med lys i den gamle delen av bygningen, og samtidig har huset en direkte forbindelse mellom de to delene. En skyvedør i glass gir mer personvern om nødvendig.

Høyt tak og mye lys

nyskapende husdesign smal trappeparkett

Kompakt stue – stilig og moderne

nyskapende husdesign koselig spisestue

Tre har prioritet her og brukes i overflod – fra fasadebekledning, terrassebord og innvendig vegg- og gulvdesign til skjulte oppbevaringsrom forkledd som vegger og benker, til en lang, elegant kjøkkenøy.

Det gressgrønne barrieresystemet med innebygde hyller og sammenleggbare skrivebord er det eneste unntaket som er et kontrapunkt mot det naturlige treverket i interiøret

nyskapende husdesign gressgrønne nyanser sammenleggbart skrivebord

Designet på dette huset var inspirert av en kjærlighet til naturen og nordisk design. Power House demonstrerer hvordan du kan bruke kombinasjonen av naturlige materialer og naturlig lys for å skape et unikt bakteppe for det enkle, moderne og samtidig stilige hjemmemøblementet.

En bærekraftig skapelse å beundre

innovativt husdesign gjennomsiktig og moderne