Kjøp takstein gjennomsiktig svensk glass

Vil du kjøpe takstein igjen snart??

Vet du hva takstein har å gjøre med solenergi? Ser du fremdeles etter den manglende lenken? Vi har allerede svaret du trenger, spesielt hvis du skal kjøpe takstein og vil handle på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Det hemmelige ordet er glassstein. Riktig forstått, nemlig innovative takstein av glass som brukes til å generere elektrisitet fra solen.

Det er interessant å vite at energien som jorden mottar fra solen i omtrent en time i prinsippet ville være tilstrekkelig for hele energibehovet til alle mennesker innen ett år. Solcelleteknologien ble oppfunnet i 1939 og brukt i romfart i 1950.

Sofistikert konstruksjon med glassstein

Kjøp takstein gjennomsiktig glass svensk

Så du lurer sikkert på hvorfor ikke alle bygninger rett og slett er utstyrt med sol- og solcelleanlegg, og hvorfor bruker du rett og slett ikke solenergi til alle slags ting? Svaret er veldig enkelt. Så langt har solteknologi vært for dyr og av denne grunn ikke veldig økonomisk å bruke. Det har imidlertid ikke vært tilfelle på en stund og mellom 2010 og 2015, for eksempel, falt prisen på solenergi med 50%. I følge IEA (International Energy Agency) vil solenergi være den største kilden til vårt strømbehov innen 2050.

Ren luft gjennom fornybar energi

Kjøp takstein som er bærekraftige, gjennomsiktige glassfliser

Det svenske selskapet SolTech Energy la merke til dette tidlig nok og utviklet et makeløst maktsystem laget av glassstein. Denne smarte innovasjonen passer for alle typer bygninger – boligbygg, hoteller, gårder, høyhus, sykehus, skoler og mange andre. I stedet for betong eller konvensjonelle keramiske fliser brukes her robust glass av høy kvalitet, som slipper inn så mye dagslys som mulig. I dette tilfellet er solcellene plassert under mursteinene og er dermed veldig godt beskyttet mot miljøforholdene. De konverterer solenergi direkte til elektrisitet og varmeenergi. I det første tilfellet heter enheten SolTech Power og i det andre SolTech Sigma. Hos SolTech Power brukes en inverter som konverterer strømmen som produseres til brukbar elektrisitet. SolTech Sigma er en vannbasert løsning som bruker rør og kanaler for å overføre varmen fra taket til varmesystemet.

Enkelt og raskt å legge

takstein kjøpe glassstein svensk legging

Som du sikkert kan se selv, er dette en bærekraftig, miljøvennlig og rimelig innovasjon som du absolutt bør vurdere neste gang du vil kjøpe nye takstein. Finner ikke?

Lang levetid og elegant utseende

Kjøp takstein glass taktekking gjennomsiktig

Også perfekt for skråtak

kjøpe takstein takglass glassplater solenergi

Stolt etterfølger til konvensjonelle takstein

takstein kjøpe svensk kvalitet glass solenergi