økologisk byggleirehus innovativ teknologi komposittmaterialer

Økologisk bygg og innovativ teknologi

Har du alltid ønsket å leve under hagen din, blomster og trær? Å være veldig nær naturen og leve på en veldig moderne måte? Det amerikanske selskapet Green Magic Homes tilbyr deg denne muligheten. Den smarte kombinasjonen av innovative byggematerialer og profesjonell kunnskap på høyeste nivå resulterte i unike grønne hus.

Økologisk bygning som ville være verdig til og med en ekte hobbit i Shire. Men det er ikke nødvendig å være en Tolkien-fan eller å ha sett “Ringenes Herre” tre ganger for å føle seg perfekt i et slikt økohus.

Økologisk bygging som et resultat av svært innovativ kunnskap

økologisk bygning hobbit hus nyskapende sølehus natur

Naturlige, organiske former tiltrekker øynene våre helt fra starten. Green Magic Homes kan dekkes med forskjellige belegg – grønt gress, sand, steiner eller snø. Avhengig av klimaforholdene har husene alltid et nytt utseende. De kan til og med brukes som en slags gård ved å gjøre hele utearealet til en kolonihage. Disse husene er optimalt bærekraftige, matproduserende og energibesparende, og er ganske enkelt fantastiske, spesielt for mennesker som er lei av den drastiske miljøforurensningen og det uansvarlige forbruket i samfunnet vårt.

Opplev økologisk bygg i nærheten av naturen

økologisk bygning hobbit hus bærekraftig kompositt materiale

Økologisk bygging gjort enkelt

Selve huskonstruksjonen kan settes sammen veldig raskt og enkelt. Tre personer kan gjøre det ganske bra i løpet av 2-3 dager. Modulene består av komposittmaterialer av høy kvalitet (harpiks og naturlige fibre) og kompletteres med perfekt varmeisolasjon. Det ferdige huset gir god plass og tilstrekkelig dagslys. Veggene puster og er helt vaskbare. Dette forhindrer vanligvis mugg og fuktighet. En hyggelig, sunn atmosfære oppstår av seg selv og tilbyr beboerne et perfekt bomiljø fullt av livsglede og positiv energi.

økologisk bygning hobbit hus grønt magi hjem natur bærekraftige hus

Det som ser ut som en gammel bolig laget av jord utenfra er faktisk et mesterverk av romtiden. Sofistikert bygningskonstruksjon, innovative komposittmaterialer og mye topp profesjonalitet. Det er en drøm for fremtiden som har gått i oppfyllelse og gir oss et perfekt levende alternativ. Vil vi ønske dem velkommen og gjøre dem til en del av hverdagen vår? Bare tiden vil vise nøyaktig.

Komposittmaterialer av høy kvalitet

økologisk bygning hobbit hus innovative komposittmaterialer

Bygget raskt og enkelt

økologisk bygning hobbit hus lett konstruksjon komposittmaterialer

Organiske former og vanntett belegg

økologiske bygninger bærekraftige materialer konstruksjon komposittmaterialer

Ren komfort

økologisk bygning mud house innovativt hus mud house hobbit

Avrundede arkader og et eventyr

økologisk bygning interiør gang design tre arkader hobitt hus

Utvendig fasade som neppe er merkbar

økologisk bygg leirehus innovativt bærekraftig passivhus

Ha din egen hage over hodet

økologisk bygg leirehus innovativt miljøvennlig levende hobbithus