behagelig interiørdesign tilbaketrukket ren natur

Komfortabelt interiørdesign og malerisk landskap

 New Zealand er anerkjent over hele verden som et unikt reisemål med vill, uberørt natur og pittoreske landskap. De mange innsjøene, fjellene og dalene tilbyr hvert hus et rolig, originalt og majestetisk bakteppe. I dag ønsker vi å gi deg et flott hus der som kombinerer naturlig ro med moderne interiør – Nelson House, designet av arkitekten Kerr Ritchie.

Huset er bestemt av en åpen planløsning, stilig dekorasjon og stort område og sikrer en fantastisk panoramautsikt over Nelson City.

Bygningen består av to etasjer og et stilig inngangsparti, som frister deg til å tilbringe lengre tid utendørs. En kjølig glassveranda, brede korridorer og vinduer fra gulv til tak sikrer kontinuerlig forbindelse med omverdenen. Den unike fasadebekledningen gir huset mer individualitet.

Den moderne, avslappede stilen i bygningen er ikke bare elegant, men også veldig koselig og innbydende

behagelig interiørdesign rette rene linjer

Spis eller lek i naturen

komfortabel interiørdesign enkel treterrasse og lekeplass med sand

Kjøkken, stue og spisestue ligger i første etasje og soverommene og badene er i andre etasje. Et veldig viktig aspekt ved huset er dets bærekraft. Den har små solcellepaneler og annet energisparende tillegg. Det er bare det perfekte eksempelet på et fremtidig hjem i harmoni med naturen. Bli overrasket og la alt annet være i hendene på wanderlust!

Mye sol og frisk luft

komfortabelt interiør med to etasjer skyvedører

Friske farger og varme tretoner

komfortabelt interiørdesign kjøkken bakvegg celadon grønn mosaikk veggfliser

Moderne minimalisme

komfortabelt interiør tapet bladløse trær

Rolig og innbydende om kvelden

komfortabelt interiør med pittoresk utsikt

komfortabelt interiørdesign innbydende om kvelden