koselig hytte romslig basseng

Koselig feriehus med rustikk teft

Treetops ble designet av den respekterte arkitekten Bruce Rickard og ligger i Cottage Point – en forstad til Sydney, Australia.

Interiøret i dette feriehuset har rustikke elementer som steinvegger og åpne takbjelker, noe som gir atmosfæren en optisk varme.

Arkitekten bygde totalt tre hus for familien sin – det første i Warrawee (1959), det andre i Wahroonga (1961) og det tredje i Cottage Point (1989-90). I tilfellet med Treetops, istedenfor å begynne på nytt, renoverte Bruce Rickard en gammel hytte som han ofte besøkte i helgene.

Det romslige bassenget med smale kanaler gir god plass til bading

koselig hytte dekket stein gulv

Tanken hans var å konvertere den lille bygningen til et par soverom og bygge en frittstående paviljong ved siden av, der kjøkken, spisestue og oppholdsrom ligger. Den nye paviljongen ble bygget uten utgraving, så bakken ble spart og det var flott utsikt.

De to nyopprettede bygningene ble forbundet med en veranda og trapper, og samtidig var de to områdene noe skilt fra hverandre

koselig feriehus fleksibelt og funksjonelt i skogen

Bruce Rickard eksperimenterte ikke bare med trekolonner og takbjelker, men også med takets form, som er buet eller kantet mange steder. For første gang brukte han et gitter laget av trekolonner her. På denne måten har huset fått en så åpen fasade som det aldri har vært mulig før.

Resultatet er en uanstrengt visuell blanding av hjem og natur – de vakre eukalyptustrærne og det rolige vannet i Cowan Creek.

koselig feriehus med boblebad og solsenger

Denne åpenheten og nærheten til naturen var hovedårsaken til at arkitekten Genevieve Furzer og mannen hennes, fotografen Simon Kenny, kjøpte feriehuset. De ble forelsket i Treetops med sine tre barn. Foruten ville dyr var de også fascinert av andre ting – for eksempel å se på fullmåne direkte fra din egen seng.

Som de andre Rickard -husene, er Treetops også veldig behagelig. Fronten viser nordøst. Så du drar nytte av solstrålene om vinteren og har mindre varme om sommeren. Vinduene er plassert for å holde seg unna sterk vind og takfoten beskytter mot sommersolen og gir mer lys resten av året. Et brusende basseng omgir hele bygningen og gir ekstra komfort og absolutt avslapning.

Rustikk og elegant på samme tid

koselig hytte med utsikt over terrassen

Huset er perfekt for familieliv. Det er en balanse mellom åpne områder og personvern. Du er veldig nær storbyen, men føler fortsatt at du er på ferie, mange kilometer unna. Du våkner og står på verandaen eller spiser middag på den overbygde terrassen, og alt du ser er vann og trær.

Nyt naturen til det fulle

koselig hyttefrokost på den overbygde verandaen

Treetops er like egnet for fester og gjester generelt. Du kan invitere over 100 mennesker uten å endre noe i anlegget. Spesielt paviljongen er utrolig allsidig. Den sørvestlige siden har en steinmur for mer privatliv, og den andre siden er åpen med vakker utsikt over skogen.

I midten av stueområdet er en gigantisk steinpeis som deler området i to

koselige hytte steinvegger og peis

På denne måten er det nok plass til et stille hjørne og et festområde, som består av et åpent kjøkken, romslig spisestue og koselig veranda.

Treetops er rett og slett et hus å bli forelsket i. Et feriehus som lenge har vært et unikt hjem. La deg inspirere og drøm litt med oss!

Varm og innbydende 

koselig hytte skyvedører skinnende parkett

Skjemmende stoffer og farger

koselig feriehus myk seng kalesje froral mønster

Delikate veggklistremerker og stimulerende aksenter

koselig feriehus veggdekal vårgrener

Sofistikert snitt og fine materialer

koselig hytte firkantet bord og stoler laget av metall og glass

Koselig sittegruppe foran peisen

koselig hytte åpen takbjelker og vifter

Et åpent oppholdsområde for å ha det bra

koselig feriehus massivt spisebord og elegant kjøkkenøy

Enkelt og behagelig

koselig hytte elegant veggpanel puter i lavendel

Innebygd garderobe og nattkonsoller i rotting

koselig hytte innebygd garderobe elegante bordlamper

Veggkunst i magenta og stimulerende aksenter for å vekke deg

koselig feriehus abstrakt veggkunsthåndklær og stearinlys