Magisk treehouse berlin treehouse hotel nature

Den moderne arkitekturen til treet i Berlin

I dag inviterer vi deg på en flott reise til den rolige byggeplassen i skogen i en liten by nær Berlin. Det ligger ved siden av den populære innsjøen Krumme Lanke. Disse urbane trehusene gir deg alt du trenger i en kompakt ferie.

Dette strekker seg over et område på 28 kvadratmeter.

Magisk trehus

Magisk trehus berlin treehouse hotelltrapp

Leilighetene ligger i en høyde på fire meter

Magisk trehus berlin treehouse hotel tregulv

Det hele ble designet på vegne av selskapet Urban Treehaus. Dette ligger i Quermattenweg.

Hovedideen bak er å kombinere det urbane med naturen

Magisk trehus berlin treehouse hotellfasade

Husene er laget av massivt tre. Videre har de blitt dekket med en skulpturell metallfasade. Dermed forholder de seg til miljøet rundt oss.

Det som er interessant og karakteristisk for arbeidet til arkitektene på stedet er at de søker råd fra de potensielle beboerne

Magisk trehus berlin tree house hotell kommode

Du spør dem hva de vil ha fra arkitekturen og hvordan de forestiller seg livet deres der. Skulle det hele se litt morsommere, litt mer uvanlig eller litt roligere ut?

Den spør også hva man oppfatter som luksus: Når man har flere eller færre objekter? Uansett må alle som blir her, forholde seg til tanken på å bo i små hus.

Arkitekturen til dette komplekset ble ikke bygget i et land uten industrialisering

moderne samtidshytte berlin tree house hotel sittegruppe

Den ligger snarere i sammenheng med byrom. Det ligger mellom naturen og byen. Det er mange måter å delta på i en normal hverdag. Du kan raskt komme deg til restauranter, bakeriet eller ølhagen.

Samtidig er du fjern nok til å nyte hverdagen på avstand. Du er opptatt med ting som planter og insekter, som ofte er den beste distraksjonen fra hverdagen.

Arkitekten som skapte dette verket bor i Bremen

betong gangsti treehouse berlin treehouse hotel ergonomisk

Han heter Andreas Wenning og er en av de ledende spesialistene på dette feltet. Det hele startet som en privat hobby. Men etter det skapte Baumraum 50 flotte og super individuelle trehusdesigner. Han gjør for tiden underverker med tredesign, og dette vil sannsynligvis fortsette i mange år fremover!