Maritimt liv i nær fremtid – ekstremt, behagelig, fantastisk.

Holman House er et prosjekt vi valgte fordi vi tror det symboliserer ideen om marint liv i nær fremtid. Det er så dristig og modig, og så behagelig og funksjonell på samme tid.

Akkurat som fremtidens mennesker. Han vil prøve å utforske sine egne grenser hver dag. Han vil virkelig trenge de sterke følelsene hver dag for å kunne oppfatte livet som meningsfylt.

Holman Haus tilbyr også alt dette!

Maritimt liv – drømmen om fremtiden

maritimt levende kvadrat panoramavindu

Er det noen mennesker som ikke liker å bo på kysten? Er det mennesker som ikke liker havbrisen? Absolutt ingen. Men for noen mennesker er denne nærheten ikke nok.

De vil flytte litt nærmere husene sine ved sjøen?

Det gjelder huseierne til eiendommen her. Det er bare noen få kilometer fra Sydney. Huset ble bygget på toppen av en 70 meter høy stein.

Holman Haus ser ut som en visjon om en verden der bare noen få mennesker lever sammen, isolert, men fortsatt i harmoni med naturen.

Spisestue med havutsikt

maritim stue spisestue oval taklampe

Designerne av dette fantastiske prosjektet for maritimt liv er arkitektene fra Durbach Block Jaggers Architects. Bygningen sto ferdig i 2004 og har allerede vunnet mange priser for sin unike design og alle de andre fordelene den viser.

Buede linjer laget av glass og betong

maritimt levende panoramautsikt

Maritim livsstil som kombinerer nærhet til naturen og høyteknologi

På den ene siden har vår tids høyeste teknologier blitt integrert i denne ultramoderne leiligheten, på den andre siden er den perfekt integrert i de nyeste teknologiske løsningene. Holmen -huset blander seg så perfekt med den naturlige atmosfæren at det ser ut som det har vokst ut av fjellet.

Åpen leveplan

maritim levende åpen plan

Vindu til sjøen

Men er maritimt liv verdt i det hele tatt hvis du ikke hadde flotte vinduer som vender ut mot havets bredde? Fordi det er nettopp det vakre og stadig skiftende bildet av havet som er hovedgrunnen til at du er her. Folk som bor på kysten vil ikke gå glipp av et øyeblikk. De som er i Holmen House vil absolutt det enda mindre enn alle andre.

Stue med gulvteppe og designermøbler

 maritim stue designer stoler

Lang øy i kjøkkenområdet

maritim stue kjøkken øy kokeøy

Sjenerøst og lyst

maritime levende ovale linjer

Overbygd terrasse med fantastisk utsikt

maritim levende overbygd terrasse

Natursteinmur og trapper

maritim levende natursteinmur

Uendelig basseng på åssiden

maritimt levende utendørsbasseng palmer

maritim levende steinarkitektur hvit