lounge patio ideas hus forlengelse forlengelse

Utvidelse av hus – Mexico

Når kan du få et moderne arkitektonisk konsept for Utvidelse av hus beskrive som vellykket? Vi tror at det som betyr noe er balansen mellom den eksisterende bygningen og evnen til å integrere nye rom. Å bringe det gamle og det nye sammen virker som en vanskelig oppgave.

Disse synes arkitektene av Dionne Arquitectos å ha løst godt. I tilfelle meksikanske Casa ATT i Puebla Mexico, de klarte det og oppnådde det med eleganse og verve.

Du har utstyrt det vakre huset med en helt ny forlengelse. Huseierne ble absolutt ikke skuffet over arbeidet til de strålende arkitektene. Her møter det riktige personvernet åpne sosiale rom. Til slutt når du en nydesignet bolig, som fortryller oss med sin innbydende atmosfære.

Levende ideer – smart husoppsett

hus forlengelse forlengelse Dionne Arquitectos Puebla Mexico stilig

En terrasse med utsikt over hagen forbinder det nye tilskuddet til den eldre bygningen. Store glassvinduer med intelligente tremøbler sikrer den ideelle balansen mellom personvern og vakker utsikt. Bakgrunnen blir en integrert del av første etasje. Den huser en flott stue, moderne kjøkken og eklektisk spisestue med en murvegg. Utesalongen og pergolaen sørger for at festen kan starte når som helst ute. De omfattende sosiale områdene inne gjør samspillet mellom familiemedlemmer lettere.

Murveggen skaper en visuell effekt

 murvegg visuell effekt husforlengelse

Innebygd vinhylle

murvegg visuell effekt vinhyllehus forlengelse dyrking

Vegg- og borddekorasjoner

husforlengelse dyrking levende ideer dekorasjon veggdekorasjon

tvkabinet

stue tv schrak hus forlengelse forlengelse

Aksentvegg av tre

trevegg aksent visuell effekt husforlengelse

Vaskeskap i tre

baderomsinnredning trevask skap hus forlengelse dyrking

Langt vindu

husforlengelse forlengelse langt vindu

Varme tre aksenter er vanlige i alle rom i huset og gir dem rik tekstur og fargekontraster. Eklektisk dekorasjon, nøytrale nyanser og skinnende pendellamper fullfører den renoverte private boligen. Det ligger i et distrikt med en rik arv fra den spanske kolonitiden. Dette gjør rollen til den generelle arkitekturen og de enkelte detaljene enda mer krevende. Så dette er en bolig, som er et viktig eksempel på hus med historisk bakgrunn.

Bakgården regnes som et tilkoblingspunkt

husforlengelse dyrking vakkert hus bakgård

Hus foran

husforlengelse forlengelse hus foran

Personvernskjerm – gjerde

  hus forlengelse dyrking hus personvern skjerm gjerde tre betong

Tilbygg av hus – plan

   plan Casa ATT i Mexico hus forlengelse forlengelse

Smarthusoppsett

smarthusforlengelse Dionne Arquitectos i Puebla Mexico