I denne artikkelen provoserer vi din forståelse av moderne arkitektur med et veldig futuristisk arbeid av Robin Falck. Navnet på prosjektet er “Nolla hytte” og det første spørsmålet du stiller deg selv når du ser på det er dette: Kan du virkelig leve i det? Ja, du kan, og i fremtiden vil du få tilgang til slike designkonsepter oftere og oftere. De viktigste fordelene er åpenbare – ergonomi og fleksibilitet. Og ja, med bruk av materialer av høy kvalitet og gjennomtenkte oppbevarings- og oppholdskonsepter, kan du føle deg komfortabel der. Dette er klienten til prosjektet Firma Neste og stilen er umiskjennelig skandinavisk.

Modell for minimalistisk moderne arkitektur

blå himmel og moderne arkitektur

Moderne arkitektur og bærekraft

Det er mange perspektiver der moderne arkitektur beveger seg, men en tendens kan ikke overses i det hele tatt. Poenget er at fremtidige arkitektoniske konsepter skal være så bærekraftige som mulig. Robin Falck – en moderne designer og kunstner på samme tid, ser ut til å tro på det.

Bærekraft er åpenbart hans prioritet nummer 1. I tråd med dette ser det ut til at han utfører eksperimenter for å finne ut hvordan man oppnår maksimal komfort på et minimum av plass. Fordi “Nolla hytte” kan virke liten, men samtidig blir det ett med naturen og skjemmer bort personen som bor der med den beste kvaliteten. Så du føler deg mye friere.

Det er mer enn det som ser ut

moderne arkitektur på en høyde

Realisme og moderne arkitektur

Egentlig vil vi la spørsmålet om hvor realistisk det er å leve i et så moderne arkitekturprosjekt stå åpent for nå. Men vi er glade for å presentere de forskjellige posisjonene og meningene. En av de positive sidene er sjansen til å konsentrere seg om det vesentlige i livet og unngå det overflødige. Dette er nøyaktig hva mange mennesker må gjøre for å være lykkeligere i hverdagen og også under sine reiser. Denne enheten kan installeres praktisk talt hvor som helst. Værbestandighet og stabilitet er inkludert til tross for den fine strukturen. Den sterkeste negative faktoren er selvfølgelig den trange plassen. Men ikke alle er enige!

Trehytten ser litt trang ut, men de gjennomsiktige veggene får deg til å føle deg koblet til omgivelsene, og du kan inkludere dem som boareal. Dette er ikke et problem i det hele tatt, spesielt i varmt vær. En annen ulempe er selvfølgelig, til tross for god isolasjon, at kaldt vær ikke er egnet for å bo midt i naturen.

Moderne arkitektdesignere liker å stole på materialer av høyeste kvalitet

moderne arkitektur forfra

Ulike sammenhenger for denne typen moderne arkitektur

Fremfor alt er denne typen moderne arkitektur ment for forskjellige landskap i naturen. Takket være muligheten til å ta deler fra hverandre og sette dem sammen igjen, kan denne hytta tilpasses ulike, inkludert kompliserte, terreng. Et slikt prosjekt for en urbane kontekst vil imidlertid ikke bli utelukket heller. Noe sånt kan få ekstra boareal eller utvide den indre gårdsplassen. Hvor vil du helst bo? Vil du også eksperimentere i et så lite bærekraftig hus??

De gjennomsiktige veggene skaper en følelse av frihet og åpenhet

utsikt til utsiden moderne arkitektur

Med utsikt som dette føles det ikke trangt om plassen

moderne arkitektur sidebordside

Funksjonelle elementer som lysene har også en dekorativ verdi

moderne arkitekturperspektiv på en innsjø

Praktiske ideer for overbelastning er av enorm betydning 

flott seng og utsikt over innsjøen moderne arkitektur

Minimalistisk arkitektur og innovativ interiørdesign – effektiv bruk av veggflatene

en god seng å sove i moderne arkitektur

Slik moderne arkitektur kan ha en spesielt magisk effekt gjennom speilflater

moderne arkitektur en vakker lampe

Mange mennesker kunne føle seg komfortable i en slik atmosfære

person som står moderne arkitektur

flott seng og utsikt over innsjøen moderne arkitektur

moderne arkitektur en vakker lampe

En kjøkkenkrok har også blitt integrert inne

moderne arkitektur lagringsplass i hjørnet

moderne arkitektur flott kjøkkenområde

vakker innsjø og moderne arkitektur