Fremtidens moderne interiørdesign vil sannsynligvis bli skapt på en helt ny måte takket være 3D -teknologier. Vi kan ha å gjøre med den neste store trenden som former moderne interiørdesign. Dette er indikert av prosjektet, som vi vil beskrive i de følgende linjene. Det er veggdesignet av designeren Massimiliano Locatelli. Han jobbet med dette prosjektet sammen med en gruppe kolleger fra designfirmaet CLS architetti.

Til tross for sin egen karakter, passer prosjektet perfekt inn i bymiljøet

inngang til drømmehuset

Det moderne interiøret som et 3D -prosjekt

Veggene ble trykt som et 3D -prosjekt i Milano spesielt for denne anledningen. De er preget av sitt utseende. De viser et slektskap med grov betong og ubehandlet tre og kan sees på som en like moderne og god beslutning. Den unike overflaten er imidlertid bare et ekstra bonuspunkt for den innovative utskriftsteknologien som er beskrevet.

 Alt som ble brukt til å produsere bygningen var betong, en 3D -skriver og en plan. Spesielt dette veldig enkle konseptet føles oppmuntrende. Alt det fine arbeidet ble utført for hånd. Sluttresultatet var denne lille leiligheten med en hage på taket. Inne i paviljongen, plassert på vakre milanesiske steiner, kan du se vakre italienske møbler. De er plassert foran de grove veggene som omgir dem. Dette er absolutt også en visjon om fremtidens moderne interiørdesign.

Veggedesignet har et grovt og samtidig moderne utseende

drømmehus glasert tak

Fremtidsrettet design for kommersiell 3D-utskrift i store byer

Den største forskjellen mellom dette huset og de som er trykt for andre messer utenfor Milano er at de er synlig lagt på stedet. Årsakene til dette er mer estetiske og mindre økonomiske. De vakre møblene og de attraktive messingomgivelsene bidrar til forskjønnelsen av det moderne interiøret. Det er akkurat slik de store kommersielle 3D -utskriftsprosjektene i fremtidens storbyer vil se veldig sannsynlig ut. Hva betyr dette egentlig for designens fremtid? De repeterende linjene virker beroligende. Dette viser perfeksjonen av maskinens ytelse. I tider med popularitet for organisk arkitektur, viser de buede 3D -veggene nesten det samme utseendet som en grotte eller hule. Det ser litt koselig ut, og det er hyggelig å se at den samme teknologien kan brukes vellykket i mange forskjellige rom.

Denne moderne arkitekturen bidrar også til at byen fremstår mye “grønnere”

utsikt over trikkhuset ovenfra

Det første moderne interiøret i sitt slag i Europa

Massimiliano Locatellis prosjekt er det første eksempelet på moderne arkitektur av denne typen her i Europa. Men det er absolutt det første av mange flere. Hele navnet på prosjektet er ‘3D bolig 05’, og det har noe å gjøre med de fem forskjellige hovedtemaene som er relatert til det. De er nemlig følgende: kreativitet, bærekraft, fleksibilitet, rimelig pris, rask realisering. Arkitekten selv kommenterte hver bærekraft i 3D -konseptet. Bare bygningsavfall ble brukt. Så nettoeffekten av dette prosjektet er 0.

De moderne møblene er ideelt innskrevet i dette interiøret!

trikkehusmøbler

Denne metalliske døren fremstår som en aksent i denne arkitekturen

trikk hus flott inngang

3D -utskrift tilbyr mange alternativer for veggdesign. Inkludert danner man lett slike runde mellomrom

trikkehus stue design

Flotte skinnende bord og stoler – en fantastisk idé

trikkehusmøbler

Den grønne dekorasjonen passer perfekt til dette moderne interiøret

veggedesign med planter drømmehus

Moderne løsninger med skinn kommer også til sin rett foran slike veggdesign

trikkehus moderne soveromsmøbler

trikk hus flott soverom

Attraktive 3D -trykte vegger på det moderne badet …

servant bad design trikk hus

Der, i kombinasjon med møblene, oppnådde du en ganske hjemmekoselig karakter

tramhaus flotte baderomsmøbler

trikkeanlegg på kjøkkenet

Den grove karakteren til den moderne veggdesignen står i kontrast til det edle møbelutseendet

trikk hus et badekar

design av trikkehus

flott trikkehus på badet