moderne arkitekt huser Middelhavet Hayes Mansion 200 Edenvale Ave San Jose

5 superkjente middelhavshus som kan gi inspirasjon til husbyggingen din

Vil du bygge et hus, og du føler deg overveldet av det store utvalget av mulige planløsninger? Her har vi noen løsninger som endelig kan løfte dilemmaet.

Vi har å gjøre med en type arkitektur som er tidløs og alltid er oppdatert.

Denne typen planløsning er fremdeles grunnlaget for middelhavsstilen. Det er definert av luftige rom og buede vinduer. Med utvidelsen av Middelhavsland rundt om i verden, finnes denne stilen mange steder rundt om i verden. Derfor kan den passe godt for forskjellige byer og regioner.

I dag skal vi se på fem hus som du kan hente inspirasjon fra.

Villa Vizcaya er lokalisert i Miami. Nærmere bestemt kan den bli funnet i det historiske Coconut Grove -distriktet. Bygningen ble oppført i 1914. Det ble gjort et forsøk på å etterligne den toskanske tradisjonen fra renessansen. De typiske egenskapene er taket med de røde flisene og den overdimensjonerte italienske hagen. Eiendommen er fritt tilgjengelig for besøkende.

Tidløse, moderne arkitekthus i middelhavsstil

moderne arkitekthus mediterransk villa Vizcaya middelhavshagedesign

Greenacres Dette er navnet på det neste arkitektoniske kunstverket, som vi vil se med deg i dag. Det ble bygget på slutten av 30 -tallet. Inspirasjonskilden til dette arkitektoniske mesterverket er Villa Palmeri. Dette ligger i Firenze.

Inspirasjon fra middelalderen

moderne arkitekt huser Middelhavet Harold Lloyd Estate Beverly Hills CA

Hearst Cassle er den neste bygningen i dagens artikkel. Man kan si at den symboliserer retrospektivet av middelhavsarkitekturen på 1900 -tallet. I dag kan den besøkes av allmennheten.

Gjennomgang av middelhavsarkitektur

moderne arkitekt huser middelhavshagedesign

El Mirasol er den spanske residensen for gjenfødelse, ble den designet og bygget av en av de mest kjente arkitektene på 1900 -tallet – Addison Mizner. Dessverre ble den ødelagt i 1950.

Påminnelse om en bemerkelsesverdig spansk bolig

moderne arkitekt huser Middelhavet El Mirasol Palm Beach FL

Hayes Mansion ligger i San Jose, USA, og ble bygget i 1905. Middelhavskarakteren kan ikke overses her.

Klassisk, moderne og majestetisk

moderne arkitekt huser Middelhavet Hayes Mansion 200 Edenvale Ave San Jose