moderne arkitektur hotell afrika utemøbler

Moderne arkitektur i Afrika

Vil du tilbringe din neste ferie på et sted hvor opplevelsen virkelig er unik og samtidig supereksotisk?

Eller kanskje du vil hente inspirasjon til ditt eget oppholdsrom ute fra et slikt sted?

I så fall vil vi gjerne introdusere deg til Lion Sands Game Reserve. Her finner du overnattingssteder som er utrolig plassert under åpen himmel i hjertet av et naturreservat i Afrika.

Dette eksempelet for moderne arkitektur etablerer seg som en ny trend innen hotellbygging og er med på å nesten sløre grensene mellom natur og mennesker.

På dette stedet kan du ikke unngå å glemme alle bekymringene i livet. Komplekset ble bygget av en amerikaner på 30 -tallet av forrige århundre. Siden den gang har den blitt modernisert i mange aspekter. I dag har du varmt vann, komfortable senger med beskyttelse mot mygg, badekar og Wi-Fi.

Hotell under himmelen

moderne arkitektur hotell afrika travel

Det første som vil fange oppmerksomheten din er hyttene på trærne. Egentlig er dette en visuell illusjon. Husene er ikke på trærne, men på store sementkonstruksjoner. I alle tilfeller ser arkitekturen flott ut.

Derfra har du flott utsikt over elven Sabi og livet til Kruger nasjonalpark. Dette er mulig takket være plattformer som er spesielt satt opp og plassert for dette formålet.

Moderne arkitektur – hotell i Afrika

moderne arkitektur hotell afrika pergola

Reise og ferie

moderne arkitektur hotell afrika natur

Spis utendørs

moderne arkitekturhotell afrika spiser utendørs

Hotellet tilbyr alt du trenger for et romantisk opphold. Det inkluderer den drømmende sengen, det flotte bordet og selvfølgelig den fantastiske atmosfæren.

Mange har naturlig nok spurt om dette åpne hotellet er trygt. Så langt har ingen ville dyr kommet for å besøke gjestene her.

Ren natur

naturlandskap moderne arkitekturhotell i afrika

Natten er den mest magiske tiden. Her kan du se hvordan lysene på bakken tilsvarer stjernene på himmelen.

Arkitekturen til dette hotellet har ingen barrierer og gjerder. Takket være denne særegenheten kan du fordype deg fantastisk i atmosfæren på den afrikanske natten.

Romantisk atmosfære

moderne arkitekturhotell afrika romantisk belysning

Hotell under himmelen

moderne arkitektur flott hotell afrika

Storslått landskap

natur landskap moderne arkitektur hotell afrika

I tillegg til husene på trærne, er det også flotte, fargerike villaer i nærheten. Du kan også ta vare på helsen din i treningsrommet og i svømmebassenget.

Du kan trygt observere dyrelivet i reservatet fra alle bygningene i boligkomplekset. Disse inkluderer løver, sjiraffer, elefanter og andre ville dyr.

Hvert aspekt av denne arkitekturen får deg til å føle deg som en del av denne naturen. For folk som det ikke er ekstremt nok for, er det også flotte safariturer som de kan bestille.

    safari

moderne arkitektur hotell afrika reiseferie