moderne arkitektur hoteller trær ekstraordinære

Moderne arkitektur

Har du noen gang hatt en følelse av at du vil unnslippe hverdagen så fullstendig at du vil være et sted uten spor av kunstighet en stund??

Det er det samme for mange mennesker i dag. Det er derfor arkitektoniske prosjekter som dette, som vi skal presentere for deg i dag, opprettes. Det handler om hotellrom i selve trærne.

Forfatterne av prosjektet som vi skal introdusere for deg i dag er Farrow Partnership Architects. De har utelukkende vært tema for miljøvennlige hoteller og hoteller i lang tid moderne arkitektur dedikert.

Miljøvennlige hoteller

moderne arkitektur hoteller skog

Bildene viser en del av prosjektet med hotellrom i trærne. Forøvrig støttes hver enkelt gren på en slik måte at den kan utvikle seg videre. Samtidig har det vært mulig å imøtekomme alle slags fasiliteter inne på disse hotellrommene.

Studio i skogen

moderne arkitektur hoteller ekstraordinære studioer

Ekstraordinære hoteller

moderne arkitekturhoteller ekstraordinære

Men de er selvfølgelig miljøvennlige.Solpaneler brukes til oppvarming, kompositttoaletter brukes. Det brukes mye gjenbrukt vann.

Målet er satt til å bygge totalt 12 villaer på dette feriestedet. Hver av disse vil være i tilstrekkelig avstand fra de andre. Du kan klatre opp en trapp til toppen av treet. Du kan bo der alene og nyte fred og ro. Så denne arkitekturen er fremfor alt moderne når det gjelder å håndtere mennesker. Er du enig??

Denne ideen falt på arkitekten under en tur til Japan. Der ble trærne beskyttet mot snøvekten ved å sikre dem med visse konstruksjoner. Da gikk det opp for ham at han kunne bruke en lignende konstruksjon for å bygge et hus i trærne.

Etter vår mening kan slik flott arkitektur nyte stor popularitet over hele verden. Fordi flere og flere moderne mennesker ønsker å finne veien tilbake til naturen for å hente fra dens revitaliserende kraft.

Uansett dette er eksemplene som vises her mesterlige arkitekturverk og deres former kan brukes til å designe naturlige, moderne hus på alle mulige steder.

     Trestrukturmoderne arkitektur hoteller trær

Skoginspirasjon

moderne arkitektur hoteller trær studio

Miljøvennlige hoteller

moderne arkitektur hoteller trær