moderne arkitektur hus landskap klatring blomster endret størrelse

Nyt fantastisk utsikt hjemmefra

Når du designer et hus, er det veldig viktig at interiøret samsvarer med omgivelsene. Det kan være et syn på den himmelske vidden eller på moderne arkitektur handle i området. Hvis du slipper inn nok sollys, kan du gjøre selv den mest ydmyke lille leiligheten til et fantastisk sted.

Når du har integrert leiligheten på riktig måte i omgivelsene, er det veldig vanskelig å forestille seg det ene elementet uten det andre.

Howard Backen er en arkitekt som vet nøyaktig hvordan han skal gjøre det. Husene han designer har et veldig sterkt forhold til naturen. De er ikke så forskjellige fra Palladio -husene i Venezia fra 1500 -tallet.

Begge typer arkitektur kan beskrives som et stadium der innbyggerne blir undervist og oppmuntret til å tenke og nyte omgivelsene.

Backen og hans partnere, Jim Gillam og Loren Kroegers arbeid ble presentert i den nye boken av Daniel Gregory. De ble også tatt på jobben til en fotograf.

Disse grasiøse båndene gir oss et glimt av Backen -selskapet, Gillam & Kroeger Architects, så vel som det grasiøse landskapet de ble inspirert av.

Moderne arkitektur og natur flyter sammen

moderne arkitektur peis rund bordlampe endret størrelse

Akkurat som de helt hvite veggbeslagene tjener til å vise frem kunstverkene så mye som mulig, spiller møblene en sentral rolle i rommet som vises her.

Med desidert horisontale proporsjoner retter vinduene utsikten inn i det fjerne. Man ser ut mot åsene som er langt borte og på himmelen over og utover.

Bokhyllene, gardinene og de hengende strukturene innrammer denne utsikten som et bilde.

Interiør av trepaneler

moderne arkitektur bord blomsterpotter barbord endret størrelse

Her ser vi et hvitt interiør laget av trepaneler. Det er arkitektens boareal, han har bestemt seg for kombinasjonen av stue, spisestue og kjøkken, som rommet ser på. Samtidig har du et bredt syn på det brede landskapet.

Denne kremen virker ikke for stor. Men på grunn av de forskjellige sittegruppene kan du faktisk huse en ganske stor gruppe mennesker her. Men selv som et par ville du synes rommet var behagelig og koselig.

Portrettet som fokus

moderne arkitektur bilde sittegruppe bord endret størrelse

Det er ikke så mange steder i verden hvor du kan lage et hus som dette. Her kan du nyte den totale åpenheten, og det er egentlig bare en minimalistisk struktur i den. Slik var det mulig å dra full nytte av det vakre i landskapet.

Huset her ser ut til å være klemt mellom gulvet og seilene. Utsikten utenfor og i det fjerne derfra er virkelig fantastisk. Det eneste som kan beskrives som litt mer reservert, er et portrett hvis dimensjoner er større enn livet. Det er et bilde av en kvinne. Hun ser tilbake på oss og unngår friheten og kaoset gjennom karismaen deres.

En oase av natur

moderne arkitektur basseng vakker belysning endret størrelse

Naturlig lys og husbelysning i ett

moderne arkitektur hus landskap endret størrelse

Når du ser på denne typen hus fra utsiden, viser du en desidert hjemmekarakter. De har et tradisjonelt gaveltak og trepaneler på sidene. Du klarer definitivt å være avslappet i en slik atmosfære. Dette skaper en aksial konstruksjon som omslutter svømmebassenget, porten og kjernen i huset. Dette sikrer et eksklusivt humør og et sofistikert utseende.

Ja, disse husene er travle, og du kan trives veldig godt med dem. Her bor det mennesker som lever sine drømmer.

Fantastisk hus

moderne arkitektur åpent hus glassvegger endret størrelse

Eksepsjonell mat

moderne arkitektur kjøkken åpne hyller endret størrelse

Jeg vil introdusere deg for det mest fantastiske huset i hele boken. Taket er veldig lavt og dekket med gress. På denne måten klarer landskapet å forsvinne i løpet av få dager.

Du blir ett med landskapet.

Huset har et enkeltrom og sikrer en konstant forbindelse mellom innendørs og utendørs rom. Du kan nyte utsikten over fjellene og innsjøen fullt ut.

Med utsikt over havet

moderne arkitektur hus landskap strand endret

Lev i vannet

moderne arkitektur hus landskap hav

Utsikt fra badet

moderne arkitektur bad 2 endret størrelse

Havet hjemme

moderne arkitektur badet

Nyt havet med frukt og drikke

moderne arkitektur frukt på bordet

La lyset komme gjennom mange vinduer

moderne-arkitektur-i-havet-endret størrelse

Basseng i skogen

moderne-arkitektur-basseng-i-skogen-endret størrelse

Et annet eksempel er hus som kan sies å flyte i vann. Å bo i et hus utformet som dette ville være en stor utfordring, og stadig minne deg selv på at du står på fast grunn.

Disse husene, snakker om moderne arkitektur, er også et eksempel på forsiktig håndtering av detaljene. Du kan se det både i møblene og i belysningen. Man kan ikke finne bedre bevis enn denne detaljerte utarbeidelsen av kjærlighet og profesjonalitet.