Du kan drive med så mye sport og mosjon du vil, men sunt liv er mye mer enn bare det

Først og fremst inkluderer den passende atmosfæren man lever i.

Dette er filosofien bak Greenwich Village -residensen i New York. Denne boligen ble bygget av DELOS Living.

Dette selskapet er kjent for å håndheve levestandarden for velvære. Bygningene deres bruker miljøvennlige og menneskelige helseprinsipper. Dermed sikrer de et super sunt bomiljø.

Velvære her kan merkes i alle detaljer, og for å oppnå dette har helseeksperter også vært involvert. De tror alle at god helse er grunnlaget for en bedre verden. Fordi de “sunne” bygningene også er miljøvennlige.

Moderne arkitektur og velvære fra DELOS Living

Boligbygningen er også et eksempel på at moderne velværearkitektur også kan kombineres med lagring av historiske severdigheter. For her har vi å gjøre med en rekonstruksjon der den historiske fasaden fra 60 -tallet ble beholdt.

Energieffektiv moderne arkitektur

Energieffektivitet er en av de innebygde egenskapene til denne bygningen. I dette tilfellet gikk man imidlertid noen skritt videre. Bygningen har et innebygd belysningssystem som matcher de menneskelige biorytmene. Videre har du beroligende blackout -briller, ultrafiolett system for vannrensing. Et super moderne luftrensende ventilaksjonssystem brukes også. Hvis du bor her, har du også fordeler av de sentraliserte aromaterapidispenserne.

Er det ikke nok til å virkelig overraske deg? Så har jeg enda en melding til deg: Alt dette er super konvensjonelt kontrollert av et Ipad -system.

Tekjøkkenet – praktisk og hyggelig

Slike leiligheter virker som en fremtidig sak. Men du vil legge merke til hvor snart de blir standard. De første trinnene er integrering av individuelle eiendommer, og på et tidspunkt vil vi alle dra nytte av disse oppfinnelsene. Fordi hver enkelt persons sunne liv vil lønne seg for samfunnet som sådan. Dette vil snart bli anerkjent av alle.

Så hvilken av disse egenskapene vil du mest innlemme i hjemmet ditt??

Kjøkkenutstilling

 Geometriske linjer og former for veggdekorasjon

   Luksus, skinnende pyntegjenstander

      Soverom med enkeltsenger

Dobbeltseng – beroligende, avslappende atmosfære  

Frittstående paravent laget av tre som skille mellom soverom og bad

Varme, gule nyanser på badet

Takterrasse med avslapningsområde og fantastisk utsikt

Nyt det vakre bymiljøet ovenfra