I denne artikkelen presenterer vi et konsept for moderne interiørdesign, et av de beste verkene til design- og arkitektstudiet Carter Williamson arkitekter er. Konseptet dateres tilbake til 2014 og bærer det like slående navnet Screen House. Navnet kommer fra bruk av paneler av svart metall for veggedesign, som fotografiske fremstillinger er festet til. Denne typen design har vist seg å være veldig populær blant mange forskjellige hjemmeboende. De praktiske fordelene med dette interiørkonseptet inkluderer også beskyttelse av personvernet og muligheten til å tilpasse det til behovene til en voksende familie.

Du kan få mest mulig ut av den smale planløsningen

moderne interiørdesign langstrakt kjøkkenoppsett

Det uoppdagede potensialet

Moderne arkitektur og interiørdesign er i stor grad preget av at de utvikler stort potensial fra små og ved første øyekast ubeboelige områder. Utgangspunktet for dette bålprosjektet er et høyt, men samtidig smalt hus i første etasje med et meget ugunstig interiør og dårlig forbindelse til gaten.

Alt dette arbeidet mot potensialet til denne eiendommen, som ellers på ingen måte er liten.

Taklampene i naturlige materialer er et høydepunkt i denne interiøret

spisestue sett moderne interiør

Moderne interiør med åpen planløsning

Vi snakker så ofte om en åpen plan når det gjelder moderne interiørdesign at vi noen ganger frykter å bli hverdagslige. Men så kompliserte prosjekter som dette viser potensialet og hvorfor det er så relevant. Dette, som mange andre moderne leiligheter, har en veldig uregelmessig layout. Tilgjengelig plass er ganske smal, men også lang. Den åpne planen gjør det mulig på mange måter å visuelt skjule denne uregelmessigheten. Dette skaper generelt en mye mer hyggelig og koselig atmosfære.

Trappdesignet er moderne og kunstnerisk

moderne interiørkombinasjon av tre og svarte vegger

Fordelingen av plass

På den ene siden lever moderne interiørdesign fra skapelsen av et visuelt hyggelig bilde. Som vi nettopp har skrevet, vil man gjerne skjule ugunstige egenskaper i utgangspunktet og korrigere dem rent på grunnlag av sensasjon. Interiørdesignerne er også opptatt av den logiske fordelingen av de forskjellige funksjonssonene. I dette tilfellet er kjøkkenet hjertet i moderne interiørdesign. Dette er en tradisjonell tilnærming som skaper en følelse av harmoni og sikkerhet.

Kjøkkenet åpner for alle andre rom og også for et grønt område som er mellom denne og en annen bygning. Gjennom de store vinduene ser dette beplantede området ut som en liten forhage. Trappen til rommene i første etasje starter også herfra. Dette ble lagt til i det nye konseptet takket være den vertikale inndelingen av rommet. Med sin ultramoderne flytende karakter ser det ut til at trappekonstruksjonen er en del av romdekorasjonen. Dermed gir det merverdi til interiøret, selv om det tar en betydelig del av plassen.

Naturlig lys og personvern er i perfekt balanse her

tretrapper og moderne interiør

Den moderne metalltrappkonstruksjonen – nærbilde

flott trapp design moderne interiør

Hva mer viser denne leiligheten oss?

Aspektene ved privat beskyttelse og sikkerhet er løst her på en særegen måte i moderne arkitektur. Den brede bruken av åpne områder sikrer åpenhet, samt tilstrekkelig oversikt og god forbindelse mellom alle rom. Den smarte fordelingen av de forskjellige sonene sikrer nok beskyttelse for beboernes private rom.

Som det er typisk for fremtidsrettet arkitektur, brukes også mørke farger her. Svart brukes tungt og det harmonerer fantastisk med lyse treoverflater. Dette er en veldig typisk tilnærming, spesielt for mindre huskonsepter. Fargene og speilflatene ble brukt av designerne på en slik måte at de understreker visse romperspektiver og dermed gir følelsen av et bredt rom.

Moderne interiørdesign som får mest mulig ut av forbindelsen til gaten

moderne interiørdesign flott kjøkkenøy og utsikt over hagen

En nærmere titt på de utsmykkede designlysene

flotte lys laget av tre, moderne interiørdesign

Brunt og svart er i en flott visuell balanse her

originalt stuedesign moderne interiørdesign

Den åpne planen er ganske passende i denne leiligheten

mange forskjellige sittegrupper moderne interiørdesign

Den svart -hvite kontrasten ble brukt i baderomsinnredningen

moderne interiørdesign hvit vaskideer

I noen soner dominerer de varme tre nyansene

moderne interiørdesign åpen plass ide

Tilkoblingen til byen er visuelt flytende

moderne interiørdesign vakre gulv-til-tak-vinduer

Ett av badene har også flott utsikt over området rundt

moderne interiørdesign hvitt baddesign

I denne nøytrale interiøret ser et slikt farget bad ut som en juvel

fargede fliselister moderne interiørdesign

Hagedesignet har også en veldig moderne karakter

kvinne i hagen moderne interiør

Flotte bilder som viser stemningen i hagen

moderne interiørdesign visning hage ideer

moderne interiør flott hagedesign