Moderne japansk familiehusvindu fasade geometrisk byggestein

Moderne japansk enebolig

Et husdesign er alltid basert på balansen mellom miljøforholdene og det målrettede resultatet. Dette fargerike, innovative huset ligger i Melbourne, og ble designet og utviklet av Andrew Maynardan. Kombinasjonen av det naturlige cantilever -taket og det kule, moderne utseendet skaper en dialog mellom en fasjonabel stil og et flott design.

I hjertet av boligen er et lønnetre omhyggelig innelukket i en gårdsplass, noe som gir rommet et veldig tydelig, visuelt notat.

store rom, flott design

Moderne japansk enebolig med høye vinduer i glass achorn

Gatefasaden skjuler den elegante bygningsstrukturen laget av designerne og gir denne leiligheten fullstendig hemmeligholdelse. Huset er omgitt av glassvinduer og fører til bakgården som har flott utsikt og mye naturlig lys. Et stilig ergonomisk kjøkken, spisestue og stue ligger på et lavere nivå i denne åpne planen. Klassiske designerelementer som de synlige murveggene er intakte steder med moderne materialer som betong og glass, som utfyller interiøret.

Utsikten fra badet på det høyere nivået viser all naturlig prakt

Moderne japanske familiehus glassvinduer lønn naturlige omgivelser

Mørkt, konfidensielt soverom

Moderne japansk familiehus som belyser tregulv

To romslige oppholdsrom, festet til øverste nivå, huser bad og soverom, mens lønnetreet ved siden av gir naturlig friskhet. Både badet og soverommet har søt utsikt over treet, og til og med de varme tretonene gir interiøret et organisk utseende. Denne eneboligen i Melbourne kjennetegnes lett av kombinasjonen mellom den semi-minimalistiske stilen og mangfoldet av teksturer.

Disse tremøblene utstråler varme og kos på kjøkkenet

Moderne japansk familiehus varme toner teksturer tre

Koselig atmosfære og praktisk håndtering av arkitekturen er det dette huset tilbyr. Vi elsker måten designerne har koblet sammen alle elementene. Smart og fornuftig, huset vil overbevise deg om det fantastiske utvalget!

  Moderne japansk familiehus bad utsikt hvit design

Fede røde veggfliser på badet

Moderne, japansk familiehus bad med røde fliser

Stor dobbeltseng midt på soverommet

Moderne japansk familiehus elegant gulv tre  Kjøkkenområdet er utvidet i bakgårdenModerne japansk familiehus hengende lamper åpent kjøkken  Objektivt og minimalistisk kledd med treModerne japansk enfamilie hjemmekontor trebord

Myk belysning belyser leiligheten

Moderne-japansk-en-familie-hus-eske-lignende-design-tre-veranda

Geometriske former og store glassvegger

Moderne japansk enfamilie kjøkkenfat viste åpen planløsning

Store glassvegger omgir lønnen

Moderne japansk familiehjem, selvfølgelig, omgivelser

Bærekraftig arkitektur kombinerer fantastisk med det naturlige miljøet

Moderne japansk enebolig miljø miljø natur bærekraftig